Nature

Περιμένει, αλλά παράλληλα σχεδιάζει

Παράλληλα με τις προετοιμασίες για την παρουσία στην ΔΕΘ (Διεθνής Έκθεση Θεσσαλονίκης) της ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή), η τοπική οργάνωση της ΝΔ σχεδιάζει και για το επόμενο χρονικό διάστημα.
Όπως ενημερώνει ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλλης, στην ΔΕΘ, στις 15 και 16 Σεπτεμβρίου κατά την παρουσία του προέδρου του κόμματος Κυριάκου Μητσοτάκη, θα υπάρξει «ισχυρή» παρουσία Τρικαλινών και ασφαλώς επαφές με πρωτοκλασάτα στελέχη.
Από εκεί και πέρα και με βάση τις τοποθετήσεις του κ. Μητσοτάκη στην ΔΕΘ, η ΝΟΔΕ θα κινηθεί αναλόγως στον Νομό μας αναφέρει ο κ. Τρέλλης, ο οποίος επισημαίνει πως στους σχεδιασμούς είναι η διοργάνωση ανοικτών ημερίδων για κρίσιμα ζητήματα της κοινωνίας.
Ιδέες ασφαλώς υπάρχουν πολλές για τις ημερίδες, όμως αυτή που φαίνεται να επικρατεί και να προκρίνεται, αφορά το συνταξιοδοτικό – ασφαλιστικό – εργασιακό ζήτημα, με αφορμή την διακήρυξη του κ. Μητσοτάκη περί κατάργησης του «Νόμου Κατρούγκαλου» με την ανάληψη της διακυβέρνησης από την ΝΔ υπογραμμίζει ο κ. Τρέλλης και τονίζει ότι θα γίνει προσπάθεια στο περιθώριο της ΔΕΘ να έρθει πρωτοκλασάτο στέλεχος στα Τρίκαλα, με ιδιαίτερη προτίμηση στον πρώην υπουργό Εργασίας Γιάννη Βρούτση, με τον οποίο θα επιχειρηθεί συνάντηση στην Θεσσαλονίκη.
Ο κ. Τρέλλης διαμηνύει πως στόχος των ημερίδων δεν είναι να έχουν κομματική «ταυτότητα» και να παραστούν στελέχη και μέλη του κόμματος, χειροκροτώντας τους ομιλητές, αλλά να είναι ανοικτές στην κοινωνία και να ενημερωθεί ο κόσμος, τόσο για τους εν ισχύ νόμους σχετικά με τα εργασιακά, όσο και για τις προθέσεις της ΝΔ, όταν αναλάβει τα ηνία της χώρας.
Μέχρι λοιπόν την ΔΕΘ και την παρουσία της ΝΟΔΕ σ’ αυτήν, ο τοπικός κομματικός μηχανισμός παραμένει σε πλήρη εγρήγορση, όμως, και σε αναμονή των πολιτικών που θα εξαγγελθούν.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More