Nature

Περισσότεροι έλεγχοι σε κάπνισμα και τραπεζοκαθίσματα

Η εφαρμογή του αντικαπνιστικού νόμου, η νόμιμη στάθμευση, η επιτήρηση των κοινόχρηστων χώρων, αλλά και το παρεμπόριο θα βρεθούν από σήμερα στο επίκεντρο της δημοτικής Αρχής Τρικκαίων.

Και αυτό γιατί, επέστρεψαν στα καθήκοντα τους 16 Δημοτικοί Αστυνομικοί, έχοντας ως αποτέλεσμα να αυξηθεί η δύναμη της Διεύθυνσης Δημοτικής Αστυνομίας του Δήμου σε 28 άτομα.

Ως γνωστόν, οι 16 Δημοτικοί Αστυνομικοί επέστρεψαν  μετά και την έκδοση του ΦΕΚ που έδινε τη δυνατότητα µετάταξης των πρώην ∆ηµοτικών Αστυνοµικών που υπηρετούν σε Καταστήµατα Κράτησης, των οποίων οι θέσεις καταργήθηκαν.

Σύμφωνα με τη σχετική απόφαση, οι υπάλληλοι μετατάσσονται με το βαθμό που κατέχουν και ο χρόνος που έχει διανυθεί στον κλάδο του ένστολου προσωπικού θεωρείται ως χρόνος πραγματικής υπηρεσίας, για όλες τις συνέπειες, στον κλάδο στον οποίο μετατάσσονται.

Χθες, λοιπόν, οι δημοτικοί αστυνομικοί συναντήθηκαν με τον γενικό γραμματέας του Δήμου κ. Θωμά Παπασίκα, παρούσης της προϊσταμένης της Διεύθυνσης, κ. Ευαγ. Κοντογιάννη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More