Nature

Πλούσιο το αστυνομικό δελτίο

Για άλλους η Κυριακή είναι μια μέρα ξεκούρασης, αλλά αυτή που πέρασε ήταν έντονη για τα Τρίκαλα! Στο αστυνομικό δελτίο είχαμε πολλά και μάλιστα το ένα κρούσμα είχε να κάνει με ενδοοικογενειακή βία. Αλλά ας πάρουμε τα πράγματα με την χρονική σειρά των γεγονότων.
Φθορές στο πάρκο του Πυργετού
Με το πρώτο φως της ημέρας οι κάτοικοι του Πυργετού είδαν μια εικόνα καταστροφής στο πάρκο που υπάρχει στην συνοικία. (Οι φωτογραφίες είναι από το πάρκο). Εκεί, λοιπόν, είδαν ένα παγκάκι κατεστραμμένο, ένα μικρό δέντρο να έχει λυγίσει και η βρύση που υπάρχει στο χώρο να έχει γκρεμιστεί κατά το ήμισυ.
Στην αρχή όλοι πίστεψαν ότι υπήρξε δολιοφθορά, αφού πριν από λίγα χρόνια πάλι είχαν γίνει καταστροφές στο χώρο. Αλλά βλέποντας τις «ροδιές» στο χώρο κατάλαβαν ότι κάποιος οδηγός αυτοκινήτου έχασε το έλεγχο του οχήματος και έγινε όλη αυτή την φθορά. Βέβαια ο οδηγός, προφανώς δεν τραυματίστηκε, δεν έμεινε στο χώρο και πλέον η σκέψη είναι να διορθωθούν οι ζημιές.
Παρασύρθηκε ποδηλάτισσα στον Άγιο Κωνσταντίνο
Το δεύτερο κρούσμα ήρθε λίγες ώρες αργότερα στην διάβαση που βρίσκεται στον Ιερό Ναό του Αγίου Κωνσταντίνου. Εκεί ένα αυτοκίνητο με πορεία προς την Καρδίτσα παρέσυρε ποδήλατο με επιβάτη μια κυρία περίπου 35 ετών. Υπήρξε αναστάτωση στο χώρο, αφού φοβήθηκαν ότι ο τραυματισμός ήταν σοβαρός, αλλά ευτυχώς η γυναίκα βρέθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων και εκεί αποδείχτηκε ότι ο τραυματισμός ήταν επιπόλαιος. Μάλιστα η Αστυνομία ζήτησε από τον οδηγό του αυτοκινήτου να εξηγήσει το πώς έγινε το τροχαίο ατύχημα.
Υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας
Το τελευταίο και πολύ σοβαρό κρούσμα ήρθε το μεσημέρι της Κυριακής για ενδοοικογενειακή βία, όταν μια 39χρόνη τρικαλινή βρέθηκε στο νοσοκομείο Τρικάλων και ζήτησε ιατρική βοήθεια για μαχαιριά στο μηρό. Στην συνέχεια ειδοποιήθηκε η αστυνομία και συνέλαβε τον 42χρόνο σύζυγό της για το συμβάν. Ενώ το λόγο πλέον έχει η Δικαιοσύνη…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More