Nature

Ποιοι θα δώσουν τη μάχη με τη «Λαϊκή Συσπείρωση»

 

«Με πιο ισχυρή “Λαϊκή Συσπείρωση” βάζουμε περισσότερα εμπόδια στις αντιλαϊκές πολιτικές, δυναμώνουμε τη διεκδίκηση μέτρων στήριξης των εργατικών – λαϊκών οικογενειών για να ανοίξουμε το δρόμο για βαθιές αλλαγές προς όφελος της λαϊκής πλειοψηφίας». Αυτό ανέφερε, μεταξύ των άλλων, ο γραμματέας της Τομεακής Επιτροπής Τρικάλων του ΚΚΕ κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος, κατά τη διάρκεια της χθεσινής εκδήλωσης για την παρουσίαση των υποψηφίων Δημάρχων στους τέσσερις Δήμους του Νομού που στηρίζει το κομμουνιστικό κόμμα.

Η εκδήλωση έλαβε χώρα στο ξενοδοχείο «Πανελλήνιον», παρουσία μελών και στελεχών του ΚΚΕ, όπου δεν έλειψαν οι αναφορές στις τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις.

Ως γνωστόν, την περασμένη εβδομάδα ανακοινώθηκαν οι τρεις από τους τέσσερις «κόκκινους» υποψήφιους που θα στηρίξει το ΚΚΕ στο ν. Τρικάλων κ.κ. Γιώργος Καΐκης στο Δήμο Τρικκαίων, Βάϊος Καλύβας στο Δήμο Πύλης, Ευαγγέλια Στεργίου στο Δήμο Φαρκαδόνας, ενώ χθες ανακοινώθηκε και το όνομα του τέταρτου υποψηφίου για το Δήμο Μετεώρων του Γιώργου Χαντζιάρα.  Υποψήφιος Περιφερειάρχης Θεσσαλίας  με τη “Λαϊκή Συσπείρωση” θα είναι ο κ. Τάσος Τσιαπλές.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More