Nature

Πράξεις

«Να κάνει ότι έχει υποσχεθεί καλύτερα, παρά να έχουμε ανακοινώσεις παροχών» τονίζει ο πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Τρικάλων και αναπληρωτής γενικός γραμματέας της ΕΣΕΕ Χρήστος Μπλουγούρας.
«Το εμπόριο δεν επιζητά ένα γεμάτο “καλάθι παροχών”, αλλά ένα “καλάθι ενεργειών” με τα απολύτως απαραίτητα για την καθημερινότητα της πραγματικής οικονομίας. Αυτή τη φορά, κατά τη γνώμη μας πάντα, ο κάθε πολιτικός αρχηγός που θα επιλέξει να παραγεμίσει το “καλάθι της ΔΕΘ” με εξαγγελίες, σύντομα, θα πρέπει και να μπορεί να σηκώσει το βάρος της υλοποίησής τους» υπογραμμίζεται από την ΕΣΕΕ και επισημαίνεται πως «η Συνομοσπονδία από τη φετινή ΔΕΘ, αντί για ημίμετρα προσωρινών παροχών, προτιμά και προσδοκά μόνιμα κίνητρα επιχειρηματικής ανάπτυξης των μικρομεσαίων. Στο πλαίσιο αυτό και με σκοπό να ενισχυθεί, σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα, αυτή η δυναμική κατηγορία επιχειρηματικότητας προτείνουμε τη θεσμοθέτηση Υφυπουργείου Μικρομεσαίων Επιχειρήσεων».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More