Nature

Πράσινο φως για ένα σημαντικό έργο

Στην υλοποίηση ενός σημαντικού έργου προχωρά η ΔΕΥΑ Τρικάλων το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα. Αυτό της εφαρμογής της ζωνοποίησης και αντικατάστασης των παλαιών αγωγών του δικτύου πόλεως.

Το εν λόγω έργο πήρε το «πράσινο φως», ώστε να ενταχθεί και να χρηματοδοτηθεί από πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟ με προϋπολογισμό 12.050.000€ (χωρίς ΦΠΑ).

Συγκεκριμένα, το έργο αφορά στην εφαρμογή ζωνοποίησης στο εσωτερικό δίκτυο ύδρευσης της πόλης των Τρικάλων , στην αντικατάσταση του συνόλου των αμιαντοτσιμεντοσωλήνων και παλαιών πλαστικών αγωγών του εσωτερικού δικτύου, στην αντικατάσταση  του συνόλου των αγωγών του εξωτερικού υδραγωγείου και στην επισκευή της δεξαμενής Φρουρίου.

Η αντικατάσταση αγωγών αφορά στην περιοχή περιμετρικά του κέντρου των Τρικάλων  και εκτείνεται σε έκταση 3.200 στρεμμάτων. Το μήκος των νέων  σωληνογραμμών του εσωτερικού και εξωτερικού δικτύου, θα ανέλθει στα 100 χλμ περίπου. Με την ολοκλήρωση του έργου η πόλη των Τρικάλων θα διαθέτει ένα σύγχρονο δίκτυο υδροδότησης με υλικά νέας τεχνολογίας που θα βελτιώσει τις παρεχόμενες της ΔΕΥΑΤ προς του δημότες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More