Nature

Προχωρά η αναβάθμιση του Αγιαμονιώτη

  • το έργο

Στη δημιουργία ενός ενιαίου χώρου πολιτισμού και αναψυχής στην ευρύτερη περιοχή του πάρκου Ματσόπουλου προσανατολίζεται η δημοτική Αρχή Τρικκαίων, το τελευταίο χρονικό διάστημα και όπως όλα δείχνουν ο σχεδιασμός προχωρά.

Στο πλαίσιο αυτό, οι τεχνικές υπηρεσίες του Δήμου έχουν ξεκινήσει την εκπόνηση μιας μελέτης που θα αφορά στην αναβάθμιση και στην ανάπλαση του Αγιαμονιώτη ποταμού από τη γέφυρα στο Γαρδικάκι μέχρι και το σημείο, όπου υπάρχουν εκτάσεις ιδιωτών κοντά σε σούπερ μάρκετ.

Σύμφωνα με το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου στόχος είναι η μελέτη να κατατεθεί στο ΕΠΑνΕΚ, προκειμένου να χρηματοδοτηθεί το έργο.

Όπως τόνισε ο κ. Παπαστεργίου με τις παλιές αποθήκες της ΕΑΣ Τρικάλων που θα αναδειχθούν σε πολυχώρο τέχνης και το «νησάκι» στο Μύλο Ματσόπουλου η περιοχή θα αναβαθμιστεί και επίσης θα δημιουργηθεί ένας ενιαίος χώρος πολιτισμού και αναψυχής.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More