Nature

Ρεαλιστική η ρύθμιση

Για μια ρεαλιστική ρύθμιση οφειλών προς τα ασφαλιστικά ταμεία που να δίνει ανάσα σε χιλιάδες επιχειρηματίες που άντεξαν και κράτησαν τις επιχειρήσεις τους ανοιχτές κατά την διάρκεια της κρίσης, χαρακτηρίζει η Ομοσπονδία ΕΒΕ Τρικάλων τη νέα ρύθμιση των 120 δόσεων που θα έρθει προς ψήφιση στη Βουλή, τη Μεγάλη Τρίτη.

Ωστόσο, σημειώνει ότι η Ομοσπονδία το τελευταίο διάστημα βρίσκεται σε συνεχή διαβούλευση με τους αρμόδιους Υπουργούς, προκειμένου να αρθούν τα εμπόδια και να υιοθετηθούν οι διαχρονικές προτάσεις μας για ρεαλιστική ρύθμιση των ασφαλιστικών οφειλών, με στόχο τόσο την δημιουργία προϋποθέσεων αποπληρωμής τους, όσο και την εισροή εσόδων προς τα ασφαλιστικά ταμεία.

Ενώ, υπογραμμίζει με έμφαση ότι «βρισκόμαστε σε περίοδο ανάκαμψης της ελληνικής οικονομίας η ρεαλιστική και οριστική διευθέτηση του ιδιωτικού χρέους που έχει δημιουργηθεί τα χρόνια της κρίσης, αποτελεί ένα από τα εμπόδια που θα πρέπει να υπερκεραστούν προκειμένου η ανάπτυξη που παρατηρείται να αποκτήσει μεσοπρόθεσμη δυναμική».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More