Nature

Σήκωσαν μανίκια

Από  τις πρώτες αντιδράσεις φάνηκε   ότι θα διεκδικήσει τον ζωτικό της  χώρο. Ομως για να γίνει κτήμα όλων  χρειάζεται μεγάλη κινητοποίηση.

Ασφαλώς και αναφερόμαστε στο Trikala city run, που  έρχεται για να περάσει σημαντικά  μηνύματα.

Κρίνοντας από τα μέχρι τώρα δεδομένα η πρωτοβουλία άρεσε πάρα  πολύ και  οι συμπολίτες  θέλουν να την βιώσουν από μέσα. Σε κάθε περίπτωση έχει όλες τις προοπτικές να μονιμοποιηθεί, αφού  καλύπτει και τα πιο δύσκολα γούστα.

Ειδικά τα νιάτα δεν κρύβουν τον ενθουσιασμό  τους  και περιμένουν πως και πώς να φορέσουν τις σχετικές φανέλες  προκειμένου να τρέξουν με την ψυχή τους. Ακόμη όμως και όσα παιδιά δεν αγωνιστούν θα φτιάξουν μια πολύ καλή κερκίδα για να χειροκροτήσουν τους  φίλους τους.

Για να πετύχει πάντως ένα τέτοιο σύνθετο εγχείρημα προϋποθέτει  συστηματική  προεργασία  προκειμένου να μην λείψει ούτε ένας κρίκος από την αλυσίδα.

Ομολογουμένως  οι παράμετροι  δεν είναι και λίγοι, οπότε  χρειάζεται και διορατικότητα και φαντασία και κυρίως αποτελεσματικότητα.

Οι εμπλεκόμενοι  σήκωσαν μανίκια, οπότε  οι οιωνοί δείχνουν αίσιοι.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More