Nature

Σαρωτική νίκη Παπαστεργίου

Αδιαμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής των προχθεσινών εκλογών στο Δήμο υπήρξε ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου που κατάφερε να συγκεντρώσει ποσοστό 57,47%, αφήνοντας πίσω κατά πολύ τους αντιπάλους τους και διεκδικητές του δημαρχιακού θώκου.

Χαρές και πανηγύρια

Η επικράτηση το κ. Παπαστεργίου και του συνδυασμού «Επανεκκίνηση» άρχισε να διαφαίνεται από νωρίς το απόγευμα, καθώς τα αποτελέσματα που κατέφθαναν του έδιναν ένα σαφές προβάδισμα έναντι των αντιπάλων του.

Κάτι που επιβεβαιώθηκε μόλις «κλείδωσε» το εκλογικό αποτέλεσμα, δίνοντας την αυτοδυναμία στον Δήμαρχο Τρικκαίων, καθώς κατάφερε να εκλεγεί με ποσοστό 57,47% και 23.406 περίπου (έως και χθες συνεχίζονταν η καταμέτρηση).

 

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα το κλίμα στο εκλογικό κέντρο της «Επανεκκίνησης» να μετατραπεί σε πανηγυρικό, ενώ όσο περνούσε η ώρα και το κοντέρ έγραφε μεγάλη διαφορά, όλο και περισσότεροι προσέρχονταν για να γιορτάσουν τη νίκη, τόσο του Δημάρχου, όσο και του συνδυασμού.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More