Nature

Σε αναζήτηση προπονητή…

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να βγάλουν ειδήσεις γύρω από τον ΑΟ Τρίκαλα, αφού ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Ηλίας Αϊβάζογλου δείχνει αποφασισμένος να τελειώσει το θέμα με τον προπονητή. Για το λόγο αυτό έχουν πυκνώσει οι συναντήσεις με τον τεχνικό διευθυντή Νίκο Σαμολαδά, ώστε να κατασταλάξουν στον άνθρωπο εκείνο που θα κληθεί να δημιουργήσει μια ομάδα που να μπορεί να σηκώσει κεφάλι στο νέο πρωτάθλημα της Φούτμπολ Λιγκ.
Άλλωστε η επιλογή θα πρέπει να γίνει με προσοχή, αφού ο ΑΟΤ κατάφερε να κάνει την δυσάρεστη έκπληξη κατά τη φετινή σεζόν και να υποβιβαστεί στην 3η τη τάξη επαγγελματική κατηγορία. Βέβαια δεν είναι η εποχή για άλλη γκρίνια, αλλά ο στόχος θα πρέπει να είναι ξεκάθαρος. Πως θα μπορέσει να διορθώσει τα λάθη του για να έρθουν οι καλύτερες μέρες. Αυτό σημαίνει ότι η επιλογή στη θέση του προπονητή θα δείξει πολλά πράγματα για τις δυνατότητες και τις προθέσεις. Όσο αφορά τα ονόματα, φαίνεται πως αυτό του Περικλή Αμανατίδη είναι ψηλά, αν και ο ίδιος φαίνεται πως δεν έχει ακόμη πάρει διαζύγιο με τον Ολυμπιακό Βόλου. Όπως και να έχει σύντομα αναμένεται να λυθεί το… μυστήριο!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More