Nature

Σε αναμονή για την κατάρτιση του ψηφοδελτίου

«Σε αναμμένα κάρβουνα» κάθονται οι υποψήφιοι για υποψήφιοι βουλευτές της ΝΔ, καθώς στις 10 Ιανουαρίου ο πρόεδρος του κόμματος Κυριάκος Μητσοτάκης ανακοινώνει τα πρώρα ονόματα για τα ψηφοδέλτια.
Σημειώνεται πως ο νυν βουλευτής και πρώην υπουργός Κώστας Σκρέκας θα είναι υποψήφιος εκ νέου αυτοδίκαια.
Μεθαύριο ενδεχομένως ανακοινωθεί και ένα όνομα για τον ν. Τρικάλων, το οποίο ωστόσο δεν είναι γνωστό και κανείς δεν μιλάει γι’ αυτό, όμως ο κ. Μητσοτάκης έχει μιλήσει για ευκαιρίες σε νέους και νέες και για 1η φορά πολιτευόμενους/πολιτευόμενες, χωρίς αυτό βέβαια να σημαίνει πως θα υπάρξουν αποκλεισμοί σε έμπειρους και έμπειρες.
Το ψηφοδέλτιο για τον ν. Τρικάλων «χωράει» έξι υποψηφίους, εκ των οποίων η μία θέση, όπως προαναφέρθηκε, είναι κατειλημμένη, οπότε απομένουν πέντε, για τις οποίες συναγωνίζονται πολλοί και πολλές, που είτε επιθυμούν να επανεκλεγούν ή να ξαναδοκιμάσουν τις δυνάμεις τους, είτε προτίθενται να θέσουν υποψηφιότητα για 1η φορά ή να αλλάξουν πεδίο αγώνα και από την τοπική αυτοδιοίκηση να μεταπηδήσουν στην κεντρική πολιτική σκηνή.
Πάντως, φήμες κάνουν λόγο ότι το Τρικαλινό ψηφοδέλτιο έχει σχεδόν καταρτιστεί και απομένει μία μόνο θέση κενή, ίσως και δύο, και οι σχετικές ανακοινώσεις θα γίνουν όταν κριθεί ότι πρέπει να γίνουν και ασφαλώς άμεσα, σε περίπτωση εκλογών.
Έτσι, επαφές και τηλεφωνήματα δίνουν και παίρνουν από ενδιαφερόμενους και ενδιαφερόμενες προς τα κεντρικά στην Αθήνα και όσο περνάνε οι ημέρες και η λέξη εκλογές ακούγεται όλο και πιο πολύ, τόσο η εύλογη και ασφαλώς θεμιτή αγωνία τους μεγαλώνει. Εκτός ασφαλώς και αν κάποιοι/κάποιες γνωρίζουν κάτι περισσότερο και δεν έχουν και τόσο άγχος.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More