Nature

Σε αναμονή ο ΑΟΤ

Η ιστορία επαναλαμβάνεται, ελπίζομαι όχι σαν φάρσα. Πριν από τρία χρόνια για την τελευταία αγωνιστική, τότε της Γ΄ Εθνικής ο ΑΟΤ είχε πάει στην Άρτα να παίξει με την ΑΕ Καραϊσκάκης και ήθελε μόνο νίκη για να κερδίσει την άνοδο. Μετά τα παιχνίδια της 29ης αγωνιστικής και την ισοπαλία του Καραϊσκάκη στην Κρήτη από τον Εργοτέλη, την ήττα του Ηροδότου από την Παναχαϊκή οι δυο ομάδες παίζουν παιχνίδι ζωής και θανάτου, με μια διαφορά, ότι αυτή τη φορά η ισοπαλία δεν βολεύει κανέναν!
Με άλλα λόγια. Ο ΑΟΤ αυτή τη στιγμή βρίσκεται πάνω από την τετράδα που οδηγεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά πάμε σε ένα φιλάνε θρίλερ. Ο ΑΟΤ με νίκη στην Άρτα επί της ΑΕ Καραϊσκάκης μένει στην Φούτμπολ Λιγκ, μαζί με την ομάδα της Ηπείρου. Από εκεί και πέρα επίσης μένει στην κατηγορία αν φέρει το ίδιο αποτέλεσμα με αυτό που θα φέρει ο Ηρόδοτος την τελευταία αγωνιστική κόντρα στον Απόλλωνα Λάρισας, ο οποίος καίγεται για τη νίκη, αφού πλέον βρίσκεται στην 2η θέση και πάει για το μπαράζ για την Σούπερ Λίγκα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More