Nature

Σε δεινή θέση ο ΑΟΤ

Σοκ και δέος! Ο ΑΟ Τρίκαλα στην κυριολεξία στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα ηττήθηκε με 1-0 στο Καυτατζόγλειο Στάδιο κόντρα στον Ηρακλή και πλέον η καταστροφή είναι προ των πυλών! Και αυτό διότι ο Ηρόδοτος –όπως αναμενόταν –νίκησε τον Αιγινιακό και πλέον δυο αγωνιστικές πριν το φινάλε του πρωταθλήματος ο ΑΟΤ υποχώρησε στις τέσσερις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, που οδηγεί στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και σε διπλό υποβιβασμό!
Πως τα κατάφερε όλα αυτά ο ΑΟΤ; Όλοι γνωρίζουμε, μια πρώην και νυν διοίκηση με τεράστιες αδυναμίες, συνεχόμενες αλλαγές προπονητών και παίκτες μη ικανοί να σηκώσουν το βάρος της φανέλας Το σίγουρο είναι ότι από εδώ και πέρα ο ΑΟ Τρίκαλα δεν κρατά τη τύχη στα χέρια του για να ξεπεράσει τον Ηρόδοτο. Ναι μεν την Κυριακή για την 29η αγωνιστική θα πάρει τους 3 βαθμούς κόντρα στον Αήττητο που αποχώρησε από το πρωτάθλημα, αλλά για να έχει αξία αυτό θα πρέπει η Παναχαϊκή να μην χάσει στην έδρα της από τον Ηρόδοτο. Ενώ την τελευταία αγωνιστική ο ΑΟΤ θα παίξει στην Άρτα με τον Καραϊσκάκη, ενώ ο Ηρόδοτος θα φιλοξενήσει τον Απόλλωνα Λάρισας. Το σίγουρο είναι ότι μετά το τέλος της 28ης αγωνιστικής ο ΑΟΤ δεν κρατάει τη τύχη στα χέρια του και πλέον ο κίνδυνος της… εξαφάνισης είναι ορατός!
Ο αγώνας

Καλή στιγμή για τον Ηρακλή στο 8′, με την κεφαλιά του Κωστούλα να περνά άουτ. Στο 13′ ο ΑΟΤ απάντησε, με το σουτ του να φέυγει άουτ. Πέντε λεπτά μετά οι Θεσσαλοί έχασαν μέγαλυ ευκαιρία, με τον Τριανταφυλλάκο να κατεβάζει στην περιοχή και να σουτάρει δυνατά και άστοχα. Στο 20′, αντεπίθεση για τον Ηρακλή, ο Καθάριος στρώνει στον Ντούνη που σουτάρει από το ύψος της περιοχής πάνω στον Ταΐρη. Στο 29′ τρομερή φάση για τα Τρίκαλα, όταν κι ο Καπός κερδίσε τις κόντρες και βγήκε μόνος απέναντι στον Καχριμάν, ο οποίος απέκρουσε την προσπάθειά του.

Στο 50′ ο Ρόβας στοπάρει, οπλίζει και δοκιμάζει το σουτ, με τη μπάλα να φεύγει λίγο πάνω από την εστία του Ταΐρη. Στο 54′ ο Μπορίκο κάνει ωραίο παράλληλο γύρισμα, όμως ο Ρόβας δεν μπορεί να κάνει την προβολή και να σκοράρει. Στο 68′ ο Ντούνης επωφελείται από τις κόντρες, τρέχει με την μπάλα στην περιοχή αλλά καθυστερεί και κόβεται από τους αμυντικούς. Στο 74′ λάθος του Πάνου, ο Μπορικό παίρνει τη μπάλα από αριστερά, στρώνει στον Κωστούλα που από το ύψος της περιοχής κάνει ένα πολύ κακό σουτ. Η… λύτρωση για τον Ηρακλή ήρθε στο 90+5 με τον ΖΙαμπάρη να κάνει το 1-0 με κεφαλιά και να δίνει τη νίκη στην ομάδα του.

Σκόρερ: 90+5′ Ζιαμπάρης

ΗΡΑΚΛΗΣ (Τροΐζι): Καχριμάν, Κουτρομάνος (70′ Νιαμπούγιου), Μουνιόθ, Ζιαμπάρης, Στάμου, Κωστούλας, Παναγιωτούδης, Καθάριος (46′ Μπορίκο), Ντούνης, Ρόβας (79′ Τσίπρας), Περόνε
ΑΟ ΤΡΙΚΑΛΑ (Σίτσας): Ταΐρης, Πάνος, Ντόσης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Τσιάρας, Τριανταφυλλόπουλος, Τσιμίκας (79′ Κούλπας), Μαρκόφσκι (67′ Ράντι), Συμελίδης, Καπός (90+3′ Σισέ)

Διαιτητής: Μελέτιος Γιουματζίδης (Πέλλας)
Βοηθοί:Στάθης Γαρεφαλάκης (Ηρακλείου), Μιχάλης Χατζημανώλης (Δωδεκαννήσου)

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More