Nature

Σε ρυθμούς συνεδρίου

Αλλαγής, ενώ την Κυριακή 3 Μαρτίου θα στηθούν κάλπες για την εκλογή των συνέδρων.

Όπως έγινε γνωστό, το συνέδριο θα διεξαχθεί στις 30 & 31 Μαρτίου στο  Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας (Σ.Ε.Φ)  και έως τότε θα λάβουν χώρα μια σειρά από προσυνεδριακές διαδικασίες.

Η εγγραφή νέων μελών μπορεί να πραγματοποιηθεί μέσω της ηλεκτρονικής πλατφόρμας στην σελίδα  https://members.kinimaallagis.gr, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση  της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής.

Ενώ, η καταληκτική ημερομηνία για εγγραφή νέου μέλους είναι η 18η Φεβρουαρίου έως τις 8 το βράδυ και η κατάθεση των υποψηφιοτήτων μπορεί να γίνει έως τις  20 Φεβρουαρίου. Να σημειωθεί ότι δικαίωμα ψήφου έχουν όσοι είναι εγγεγραμμένοι στο μητρώο μελών ή όσοι εγγραφούν σε αυτό μέχρι τις 18 Φεβρουαρίου.

Οι εκλογές των συνέδρων θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή 3 Μαρτίου σε εκλογικά κέντρα που θα οριστούν εντός των επόμενων ημερών, ωστόσο το πιθανότερο είναι οι κάλπες να στηθούν στα σημεία που είχαν στηθεί τον περασμένο Ιούνιο.

Από την πλευρά του, ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής του ΚΙΝΑΛ κ. Γιώργος Μανώλης έκανε λόγο για μια απαραίτητης διαδικασία που θα βγάλει το Κίνημα πιο δυνατό,  καθώς η πολυφωνία που υπήρξε δεν έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. «Προχωράμε δυνατοί και ενωμένοι» πρόσθεσε με έμφαση.

Εν τω μεταξύ, σήμερα το απόγευμα έχει προγραμματιστεί διευρυμένη συνεδρίαση της τοπικής Νομαρχιακής Επιτροπής, όπου θα συζητηθούν οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις, ενώ θα οριστεί και η οργανωτική επιτροπή εκλογικού αγώνα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More