Nature

Σηκώνει μανίκια

Οι εθνικές κατηγορίες προσφέρουν έντονα συναισθήματα αλλά απαιτούν και την εγρήγορση όλων όσοι εμπλέκονται στο αθλητικό γίγνεσθαι.

Στην οικογένεια της  Καλαμπάκας θέλουν να ακουστεί η φωνή της στην  Γ’ Εθνική κάτι που σημαίνει ότι η προεργασία είναι απαραίτητη.

Τις προηγούμενες  μέρες το υλικό που κυκλοφόρησε από την περιοχή ήταν έντονο και είχε σημείο αναφοράς την θέση του προπονητή.

Πλέον οι κιτρινομπλέ σηκώνουν μανίκια, αφού  εκ των πραγμάτων η έναρξη προετοιμασίας σηματοδοτεί  το τέλος του καλοκαιριού και  την ανάληψη περισσότερων ευθυνών.

Φυσικά το θέμα της ενίσχυσης είναι κομβικό. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έγινε στροφή στην  Βόρεια  Ελλάδα για νευραλγικές θέσεις στην περιφέρεια. Βρέθηκαν μάλιστα οι εκλεκτοί που καλύπτουν τις θέσεις 1 και 2-3(απλά θα κρατήσουμε το οφ δη ρέκορντ για πολύ σύντομο διάστημα). Μάλιστα αν και νεαροί έχουν διαδρομή στον χώρο και εκτιμάται ότι μπορούν να βοηθήσουν.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

 

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More