Nature

Σημαντική βοήθεια για τους τρίτεκνους

Στο πλευρό των Τρίτεκνων στέκεται για ακόμη μία χρονιά το Υπεραστικό ΚΤΕΛ ν. Τρικάλων, συνεχίζοντας την άσκηση κοινωνικής πολιτικής και ειδικότερα, στηρίζοντας την οικογένεια με τρία παιδιά, προσφέροντας μείωση σε εισιτήρια της τάξης του 50%.
Το θέμα ρυθμίστηκε μεταξύ των δύο προέδρων, του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Βασίλη Τζατζάκη και των Τρίτεκνων ν. Τρικάλων Γιάννη Λιούλιο.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης έγινε ανταλλαγή απόψεων μέσα σε πνεύμα αμοιβαίας κατανόησης. Ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ εξέφρασε τα σχέδια, τις προοπτικές και ευχαρίστησε το Τρικαλινό κοινό για την εμπιστοσύνη του στον φορέα. Ο Πρόεδρος των Τριτέκνων τόνισε από τη μεριά του τη σημασία που θα έχει το μέτρο στη μετακίνηση των Τριτέκνων οικογενειών με ιδιαίτερα ευνοϊκούς οικονομικούς όρους, για 13η χρονιά, στη δύσκολη οικονομική συγκυρία που αντιμετωπίζουν σήμερα οι ευαίσθητες κοινωνικές ομάδες.
Ο σύλλογος Τριτέκνων αισθάνεται ιδιαίτερα ευτυχής και ευγνώμων για τη συμφωνία που επιτεύχθηκε και θέλει να ευχαριστήσει τον πρόεδρο και τα μέλη του Δ.Σ. του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων για τις προτάσεις τους και για την απόφαση που είναι η έκπτωση σε ποσοστό 50% του αντιτίμου εισιτηρίων των δρομολογίων του υπεραστικού ΚΤΕΛ Ν. Τρικάλων. Μια απόφαση που θα ανακουφίσει οικονομικά, αλλά και θα καθορίσει αποφασιστικά τον τρόπο μαζικής μετακίνησης των Τριτέκνων.
«Πλην όμως θα πρέπει η πολιτεία να φροντίσει να επεκταθεί το μέτρο σε όλα τα μέσα μαζικής μεταφοράς, όπως συμβαίνει και με τους πολύτεκνους και μας είχε υποσχεθεί και να χρηματοδοτήσει όλους τους συγκοινωνιακούς φορείς ώστε να μην υφίστανται απώλειες στα έσοδά τους από τις εκπτώσεις που οικειοθελώς μας παρέχει το Υπεραστικό ΚΤΕΛ Α.Ε. ΝΟΜΟΥ ΤΡΙΚΑΛΩΝ» δήλωσε ο κ. Λιούλιος.
Η διαδικασία του τρόπου εφοδιασμού (ΔΩΡΕΑΝ) της απαραίτητης κάρτας έκπτωσης για όλους τους Τρίτεκνους μέλη του Συλλόγου θα γίνεται από τα Γραφεία του Συλλόγου στην οδό Τιουσόν αρ.12, κοντά στην Κεντρική Πλατεία με τηλ.2431038150.
Ο κ. Λιούλιος τονίζει πως πρέπει άμεσα να σπεύσουν οι δικαιούχοι να θεωρήσουν την κάρτα τους, διότι χωρίς αυτήν δεν θα υπάρχει η έκπτωση 50%.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More