Nature

Στην υπηρεσία των πολιτών …

Περιήγηση, βόλτα και κυρίως πιο γρήγορα οι καθημερινές απλές δουλειές στην πόλη! Αυτά και πολλά άλλα θα είναι τα οφέλη που θα αποκομίσουν οι πολίτες που θα επιλέξουν, να χρησιμοποιήσουν τα ηλεκτροκίνητα οχήματα που παρουσιάστηκαν χθες το πρωί από το Δήμαρχο Τρικκαίων κ. Δημήτρη Παπαστεργίου και τον πρόεδρο της e-trikala AE κ. Γιάννη  Κωτούλα.

Η παρουσίαση έγινε στο Infopoint, στην κεντρική πλατεία και αφορά σε πέντε (5) ηλεκτροκίνητα οχήματα. Τα οχήματα θα βρίσκονται στην πόλη μας για έναν χρόνο, είναι ασφαλισμένα και έχουν αυτάρκεια στα 80χλμ και τελική ταχύτητα 35χλμ και για να προμηθευτεί κανείς τα συγκεκριμένα οχήματα θα πρέπει να έχει την αστυνομική του ταυτότητα, αλλά και να είναι κάτοχος διπλώματος οδήγησης για μηχανή.

Τα οχήματα «φιλοξενούνται» στο πλαίσιο του προγράμματος “ELVITEN” που  συγχρηματοδοτείται από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή μέσω του προγράμματος «HORIZON 2020», στοχεύει στην προώθηση της χρήσης των ελαφρών ηλεκτρικών οχημάτων (EL-Vs), όπως ποδήλατα, σκούτερ, τρίκυκλα και τετράκυκλα, ως άνετου μέσου μεταφοράς στις πόλεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More