Nature

Στη Βουλή σήμερα ο Πιερ Μοσκοβισί

Ενώπιον της Βουλής θα μιλήσει σήμερα, Τρίτη ο Ευρωπαίος Επίτροπος Οικονομικών και Δημοσιονομικών Υποθέσεων, Φορολογίας και Τελωνείων Πιέρ Μοσκοβισί.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της Βουλής, ο Νίκος Βούτσης θα συναντηθεί με τον Πιερ Μοσκοβισί, σήμερα,  Τρίτη, στις 11:15, στο Γραφείο του Προέδρου της Βουλής.

Θα ακολουθήσει, στις 11:30, ομιλία του κ. Μοσκοβισί στην κοινή συνεδρίαση της Ειδικής Διαρκούς Επιτροπής Ευρωπαϊκών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Εθνικής Άμυνας και Εξωτερικών Υποθέσεων, της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων και της Διαρκούς Επιτροπής Οικονομικών Υποθέσεων, με θέμα ημερήσιας διάταξης «Ένα νέο κεφάλαιο για την Ελλάδα».

Τα μέλη των συναρμόδιων κοινοβουλευτικών επιτροπών θα ενημερώσει, επίσης, ο Αναπληρωτής Υπουργός Εξωτερικών, αρμόδιος για τις Ευρωπαϊκές Υποθέσεις, κ. Γεώργιος Κατρούγκαλος.

 

Νωρίτερα η συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας

 

Νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 9.45 θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση του Προέδρου της Δημοκρατίας Προκόπη Παυλόπουλου με τον Ευρωπαίο Επίτροπο, αρμόδιο για τις Οικονομικές και τις Δημοσιονομικές Υποθέσεις, Πιερ Μοσκοβί, ο οποίος επισκέπτεται την Αθήνα.

Η συνάντηση θα διεξαχθεί στο Προεδρικό Μέγαρο.

Στο πλαίσιο της διήμερης επίσκεψής του -η οποία ξεκίνησε χθες- , ο Ευρωπαίος αξιωματούχος θα συναντηθεί και με τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, αλλά και με τον υπουργό Οικονομικών, Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Επίσης, θα έχει επαφές με τον πρόεδρο της Ν.Δ., Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και με την επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More