Nature

Στη δημοσιότητα τα ονόματα χιλιάδων μεγαλοοφειλετών

Έχουν ληξιπρόθεσμες οφειλές άνω των 150.000 ευρώ

Στη δημοσιότητα έδωσε η Ανεξάρτητη Αρχή Δημοσίων Εσόδων τα ονόματα χιλιάδων μεγαλοοφειλετών, νομικών και φυσικών προσώπων.

Πρόκειται για 9.332 ονόματα φυσικών προσώπων και 14.581 νομικών προσώπων με οφειλές άνω των 150.000 ευρώ η καταβολή των οποίων καθυστερεί για χρονικό διάστημαμεγαλύτερο του έτους.

Υπενθυμίζεται ότι στον ιστότοπο της A.A.Δ.Ε. βρίσκονται τα ονόματα εκείνων των οφειλετών, που είχαν ειδοποιηθεί με e-mail για να τακτοποιήσουν τις οφειλές τους, αλλά δεν ανταποκρίθηκαν.

Εξαιρούνται οι περιπτώσεις, για τις οποίες έχει χορηγηθεί στον οφειλέτη ρύθμιση ή διευκόλυνση τμηματικής καταβολής των ληξιπρόθεσμων χρεών του και με την προϋπόθεση ότι αυτός είναι συνεπής με τους όρους της, καθώς και όταν έχει χορηγηθεί αναστολή καταβολής των οφειλών του.

Επίσης, ακολουθώντας σχετική γνωμοδότηση της Αρχής Προστασίας Προσωπικών Δεδομένων, εξαιρούνται οι οφειλέτες (φυσικά πρόσωπα), των οποίων η οριστικοποίηση της οφειλής δεν έχει τελεσιδικήσει μέχρι σήμερα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More