Nature

Στις κάλπες για την ανάδειξη των αντιπροσώπων

Με τα προβλήματα στην εκπαίδευση να οξύνονται οι Τρικαλινοί δάσκαλοι και νηπιαγωγοί προσέρχονται αυτή την Πέμπτη 16 Μαΐου στις κάλπες, προκειμένου να αναδείξουν τους αντιπροσώπους τους, ενόψει της 88ης Γ.Σ. της ΔΟΕ.

Η συνέλευση θα γίνει στις 8. 30 το πρωί στο 1ο Δ.Σ. Τρικάλων, όπου έχει προγραμματιστεί η εκλογή προεδρείου, κριτική πεπραγμένων του Δ.Σ της ΔΟΕ, κριτική και προτάσεις σε θέματα: Επαγγελματικά – Εκπαιδευτικά – Οργανωτικά, από εκπροσώπους των παρατάξεων και μελών του συλλόγου (Εργασιακά, αδιοριστία, μόνιμοι διορισμοί, αξιολόγηση κλπ). Πλαίσιο και το πρόγραμμα δράσης για τη διετία 2019-2021 και στο τέλος θα γίνουν αρχαιρεσίες για την ανάδειξη αντιπροσώπων.

Έξι παρατάξεις διεκδικούν τη ψήφο των Τρικαλινών δασκάλων & νηπιαγωγών  η ΔΑΚΕ/Π.Ε., η Δημοκρατική Συνεργασία – Ανεξάρτητες Κινήσεις Εκπαιδευτικών Τρικάλων –  ΔΗ.ΣΥ – Α.Κ.Ε, η Ενωτική Κίνηση Εκπαιδευτικών Π.Ε. Τρικάλων (Ε.Κ.Ε  Π.Ε. ΤΡΙΚΑΛΩΝ),  η Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών, οι Παρεμβάσεις Κινήσεις Συσπειρώσεις Π.Ε. Τρικάλων και ΕΡΑ.

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More