Nature

Στόχος η τάξη και η ασφάλεια

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τόσο για την ενίσχυση της ασφάλειας όσο και την εξασφάλιση της απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών,

Θέματα κοινού ενδιαφέροντος, τόσο για την ενίσχυση της ασφάλειας όσο και την εξασφάλιση της απρόσκοπτης κοινωνικής διαβίωσης των πολιτών, συζητήθηκαν κατά τη συνάντηση του Δήμαρχου Τρικκαίων Δημήτρη Παπαστεργίου με το Δ.Σ. της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων, παρουσία του Διευθυντή της Δ.Α Γιώργου Σπηλιόπουλου.

Κυρίαρχο ζήτημα της συνάντησης αποτέλεσε η προσπάθεια εύρεσης και επιλογής κατάλληλου χώρου για μελλοντική υλοποίηση εργασιών υποδομής για την στέγαση των αστυνομικών υπηρεσιών.

Ο Δήμαρχος εξέφρασε την υποστήριξη του στις προσπάθειες αυτές και προτίθεται να συμμετέχει σε όλες τις σχετικές κινήσεις, ενώ οι αστυνομικοί από την πλευρά τους διαβεβαίωσαν ότι παρά τα τεράστια προβλήματα που αντιμετωπίζουν, θα συνεχίσουν να βρίσκονται κοντά στους συμπολίτες.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More