Nature

Συνέχεια με τα ειδικά μαθήματα

Ολοκληρώθηκαν, χθες  οι πανελλαδικές εξετάσεις για τους υποψηφίους των Επαγγελματικών Λυκείων, ενώ από σήμερα έως και τις  2 Ιουλίου θα διεξαχθούν οι εξετάσεις των ειδικών μαθημάτων.

Σύμφωνα με τη Διεύθυνση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης η διαδικασία κύλησε ομαλά και από τους 20 υποψηφίους που δήλωσαν συμμετοχή, δεν έδωσαν το παρόν οι τέσσερις.

Από την πλευρά της, η τοπική Διεύθυνση ευχαριστεί «τις δυο Επιτροπές των Εξεταστικών Κέντρων του 1ου και 2ου ΕΠΑ.Λ. Τρικάλων καθώς και τους επιτηρητές, διότι διασφάλισαν την εγκυρότητα και την επιτυχή διεξαγωγή των εξετάσεων.  Επίσης εύχεται «καλά αποτελέσματα στους μαθητές της».

Υπενθυμίζεται ότι οι  υποψήφιοι πρέπει να έχουν μαζί τους υποχρεωτικά το δελτίο εξεταζομένου και κατά προτίμηση και την αστυνομική τους ταυτότητα ή διαβατήριο.  Οι υποψήφιοι πρέπει να προσέρχονται στα εξεταστικά κέντρα μέχρι τις 08.00 π.μ. για το μάθημα Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία και μέχρι τις 09:30 π.μ. για το μάθημα Μουσική Αντίληψη και Γνώση. Η διάρκεια εξέτασης για τα μαθήματα για το μουσικό μάθημα «Μουσική Εκτέλεση και Ερμηνεία» η εξέταση της φωνητικής ή οργανικής μουσικής διαρκεί 2’ με 6’ λεπτά για κάθε υποψήφιο, για το μουσικό μάθημα «Μουσική Αντίληψη και Γνώση», η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Αντίληψης έχει διάρκεια 30’ λεπτών, ενώ η εξέταση στο αντικείμενο της Μουσικής Γνώσης έχει διάρκεια 2 ωρών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More