Nature

Συνεδριάζει η ΝΟΔΕ Τρικάλων

Οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και οι επόμενες κινήσεις της τοπικής οργάνωσης, είναι τα κύρια θέματα που θα απασχολήσουν την ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων.
Το ανώτατο κομματικό όργανο θα συνεδριάσει την ερχόμενη Παρασκευή, στις 21:00μ στα γραφεία του φορέα, μία συνεδρίαση που έρχεται αμέσως μετά την ΔΕΘ και την ομιλία και την συνέντευξη Τύπου του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη.
Η τοπική οργάνωση πρέπει τώρα να ενημερώσει και να αναλύσει στα στελέχη της, στα μέλη της και στην κοινωνία τις θέσεις του κόμματος και να χαράξει την πολιτική της και τις κινήσεις με βάση αυτές, κάτι που θα συζητηθεί στην συνεδρίαση της ΝΟΔΕ, κατά την οποία θα εξεταστούν και οι τρέχουσες πολιτικές εξελίξεις και πως αυτές επηρεάζουν την κοινωνία, τόσο σε επίπεδο χώρας, όσο και σε τοπικό επίπεδο.
Επίσης, τη ΝΟΔΕ θα απασχολήσει η διοργάνωση εκδηλώσεων στο προσεχές χρονικό διάστημα με την παρουσία πρωτοκλασάτων και προβεβλημένων στελεχών από την Αθήνα.
Έχουν ήδη κλείσει, εκτός απροόπτου, δύο εκδηλώσεις: Το Σάββατο 13 Οκτωβρίου θα εγκαινιαστούν τα νέα γραφεία της ΔΗΜΤΟ (Δημοτική Τοπική Οργάνωση) Καλαμπάκας, με την παρουσία του κ. Χρήστου Σταϊκούρα, πρώην υπουργού και σημαίνον στέλεχος του κόμματος, ενώ στην συνέχεια την Κυριακή 21 Οκτωβρίου, θα διοργανωθεί ημερίδα από την ΝΟΔΕ με θέμα τα εργασιακά, το ασφαλιστικό και τα συνταξιοδοτικά, με κύριο εισηγητή τον πρώην υπουργό εργασίας Γιάννη Βρούτση.
Δεν λέγεται, αλλά μάλλον την ΝΟΔΕ θα απασχολήσει και το ζήτημα με το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στον Νομό μας, καθώς είμαστε ήδη σε προεκλογική περίοδο και το ενδιαφέρον για συμμετοχή σ’ αυτό είναι έντονο.
Ασφαλώς, η ΝΟΔΕ δεν έχει καμία αρμοδιότητα στην κατάρτιση του ψηφοδελτίου, η οποία ανήκει στα κεντρικά και στον Πρόεδρο, όμως έχει αρμοδιότητα στην διατήρηση της καλής εικόνας του κόμματος σε τοπικό επίπεδο και το έντονο ενδιαφέρον , σε συνδυασμό με την πρωτοπορία του κόμματος στις δημοσκοπήσεις, εύκολο είναι να προκαλέσουν αναταράξεις, που ασφαλώς είναι ανεπιθύμητες σε κάθε περίοδο, ιδίως σε προεκλογική.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More