Nature

Συνεδριάζει η ΝΟΔΕ

Με οργανωτικά θέματα και με φόντο το Συνέδριο του κόμματος συνεδριάζει η ΝΟΔΕ (Νομαρχιακή Διοικούσα Επιτροπή) Τρικάλων της ΝΔ, την ερχόμενη Πέμπτη ή Παρασκευή, κάτι που αποφασίζεται σήμερα.
Ο πρόεδρος της ΝΟΔΕ Κώστας Τρέλλης, ενημερώνει πως θα συνέλθει η ΝΟΔΕ, ώστε να συζητήσει θέματα οργάνωσης του τοπικού κομματικού μηχανισμού. Αυτό σημαίνει οργάνωση για επαφές με την κοινωνία και διατήρηση των στελεχών και των μελών σε πλήρη εκλογική ετοιμότητα, ώστε να μην υπάρξει αιφνιδιασμός σε καμία περίπτωση από την πλευρά της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ.
Επίσης, ενδεχομένως σημαίνει και “πολιτική” σε σχέση με το ψηφοδέλτιο, για το οποίο αναμένεται το επόμενο χρονικό διάστημα να ανακοινωθούν από τον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη τα πρόσωπα που θα το καταρτίσουν, οπότε, σε μία τόσο κρίσιμη στιγμή τόσο για πολλούς και τις πολλές που επιδιώκουν να είναι υποψήφιοι βουλευτές, όσο και για το ίδιο το κόμμα, οι καθημερινοί χειρισμοί των μελών της παράταξης στο θέμα αυτό χρειάζεται να είναι πιο προσεκτικοί απ’ ότι σε άλλες περιόδους.
Το Συνέδριο της ΝΔ που θα διεξαχθεί από 14 έως 16 Δεκεμβρίου στην Αθήνα, θα απασχολήσει την ΝΟΔΕ, επισημαίνει ο κ. Τρέλλης. Τον ν. Τρικάλων θα εκπροσωπήσουν ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης, οι Δήμαρχοι, ο Βουλευτής και οι πρώην Βουλευτές και 17 εκλεγμένα μέλη της νομαρχιακής οργάνωσης από τις αρχαιρεσίες του περασμένου Μαΐου.
Όσον αφορά εκδηλώσεις, επισκέψεις πρωτοκλασάτων και προβεβλημένων στελεχών στον Νομό μας, αυτά μάλλον μετατίθενται για το νέο έτος, αφού δεν είναι δυνατό να γίνει κάτι πριν από το Συνέδριο και μετά απ’ αυτό έρχεται η περίοδος των Χριστουγέννων. Ωστόσο, σημειώνει ο κ. Τρέλλης, αυτό δεν σημαίνει πως ο κομματικός μηχανισμός επαναπαύεται, αλλά το αντίθετο, βρίσκεται πάντα σε πλήρη λειτουργία και εγρήγορση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More