Nature

Συνεχίζουν τον αγώνα τους

Αποφασισμένοι να μη το βάλουν κάτω και να συνεχίζουν τον αγώνα τους ενάντια στην πολιτική που εφαρμόζεται, εμφανίστηκαν χθες το πρωί οι Τρικαλινοί συνταξιούχοι κατά τη διάρκεια της γενικής συνέλευσης του τοπικού Σωματείου Συνταξιούχων ΙΚΑ.

Η συνέλευση έγινε στην αίθουσα του εργατοϋπαλληλικού κέντρου, παρουσία των μελών του Σωματείου, ενώ έγινε η κοπή και της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Για τα τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τους συνταξιούχους ενημέρωσε τους παρευρισκόμενους ο οργανωτικός γραμματέας της Ομοσπονδίας Συνταξιούχων ΙΚΑ κ. Παναγιώτης Πάλμος.

Όπως σημείωσε «θα υπάρξει συνέχεια των αγωνιστικών κινητοποιήσεων το επόμενο διάστημα, διότι όλο αυτά τα χρόνια υπήρξε περικοπή των συντάξεων και των εισοδημάτων έως και 50%» και πρόσθεσε « τα προβλήματα παραμένουν και οξύνονται, λόγω των μνημονιακών πολιτικών που εφαρμόζονται. Κανείς συνταξιούχος δεν έλαβε ούτε ένα ευρώ περισσότερο. Αντιθέτως είχαμε περικοπές σε όλους τους τομείς».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More