Nature

Συντονίζονται οι ιδιοκτήτες φορτηγών Δ.Χ.

Όλα τα ζητήματα που απασχολούν και λειτουργούν ως τροχοπέδη για τον κλάδο των οδικών μεταφορών αναμένεται να τεθούν στο επίκεντρο της πανελλαδικής συνέλευσης που θα γίνει αυτή την Κυριακή 17 Φεβρουαρίου στα Τρίκαλα.

Η συνέλευση έχει προγραμματιστεί για τις 10 το πρωί, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Τρικάλων, έχοντας ως στόχο τον καλύτερο συντονισμό των ενεργειών των φορτηγών Δημοσίας Χρήσης και τη λήψη αποφάσεων για τον τρόπο διεκδίκησης των αιτημάτων τους.

Όπως ανέφερε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών Δημοσίας Χρήσης Φορτηγών Θεσσαλίας, Κεντρικής Ελλάδας και Δυτικής Μακεδονίας, κ. Βασίλης Τζιμοράγκας τα ζητήματα που μας απασχολούν είναι πολλά και πρέπει άμεσα να λυθούν, διότι ο κλάδος οδηγείται σε μαρασμό.

Μεταξύ αυτών η συγκρότηση του παρατηρητηρίου κομίστρων και την εφαρμογή του ελάχιστου κόστους που έχει ήδη νομοθετήσει το υπουργείο Μεταφορών και η πλήρης εφαρμογή του κανονισμού 561/2006 που αφορά τις ώρες εργασίας και ανάπαυσης των οδηγών.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More