Nature

Τέταρτη δύναμη 6,02%

Με ποσοστό 6,06% το ΚΚΕ αναδείχθηκε τέταρτη δύναμη στο ν. Τρικάλων, καταγράφοντας ωστόσο απώλειες, στην εκλογική του δύναμη, σε σχέση με τον Σεπτέμβριο του 2015.

Συγκεκριμένα, στις προχθεσινές εκλογές το ΚΚΕ έλαβε στο Νομό 5. 105 ψήφους και ποσοστό 6,02%, ενώ στην εκλογική αναμέτρηση του 2015 είχε πάρει 5. 749 ψήφους και ποσοστό 7,11%.

Ειδικότερα, στο Δήμο Τρικκαίων έλαβε 2.923 ψήφους και ποσοστό  7,03%, στο Δήμο Μετεώρων  853 ψήφους και ποσοστό 4,61%, στο Δήμο Πύλης 671ψήφους και  4,77%, καθώς και στο Δήμο Φαρκαδόνας 527 ψήφους και ποσοστό 5,96%.  Ενώ, στο ετεροδημοτών 131 ψήφους και 8,10%.

«Το ΚΚΕ θα καταθέσει την εκλογική του δύναμη στους αγώνες της επόμενης μέρας ενάντια και στη νέα κυβέρνηση που είναι συνεχιστής της αντιλαϊκής πολιτικής της προηγούμενης» ανέφερε ο γραμματέας της Τ.Ε. Τρικάλων του ΚΚΕ κ. Σωτήρης Σωτηρόπουλος, κληθείς να σχολιάσει το εκλογικό αποτέλεσμα.

Παράλληλα, σημείωσε ότι «το ποσοστό του ΚΚΕ, τόσο σε πανελλαδικό, όσο και σε τοπικό επίπεδο επιτεύχθηκε μέσα σε συνθήκες πόλωσης, εκβιαστικών διλημμάτων από πολιτικούς αλλά και μεγαλοεργοδότες , απογοήτευσης, αποχής, μειωμένων απαιτήσεων που καλλιεργούν.  όχι μόνο οι αστικές πολιτικές δυνάμεις, όπως η ΝΔ, αλλά και αυτές που παρουσιάζονται ως “αριστερές”».

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More