Nature

Τα εργαλεία για την καταπολέμηση της φτώχειας

Τα εργαλεία και οι τρόποι καταπολέμησης της φτώχειας βρέθηκαν, χθες στο επίκεντρο των εργασιών του ευρωπαϊκού προγράμματος “Urbact” στο χώρο του Μουσείου «Τσιτσάνη».

Πρόκειται για το διευρωπαϊκό πρόγραμμα «URBinclusion» με τίτλο «Καταπολέμηση της φτώχειας σε υποβαθμισμένες αστικές περιοχές» (Co-creating new implementation solutions for poverty reduction in deprived urban areas), στο οποίο συμμετέχει ο Δήμος Τρικκαίων από το Μάιο του 2017.

Χθες, ξεκίνησαν οι εργασίες συνάντησης – θα ολοκληρωθούν σήμερα και αυτό που υπογραμμίστηκε μεταξύ των άλλων είναι οι συνεργασίες στην Ε.Ε. για την καταπολέμηση της φτώχειας, οι δράσεις που ήδη έχουν αναπτυχθεί στον Δήμο Τρικκαίων: Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Ανάπτυξης (ΣΒΑΑ) και Στρατηγική Βιώσιμης Αστικής Κινητικότητας (ΣΒΑΚ), για το κυκλοφοριακό, την κινητικότητα, τις αναπλάσεις, το Open Mall κ.α. και των δράσεων του Δήμου σε πολλά επίπεδα  για την καταπολέμηση της φτώχειας, αλλά και των επιπτώσεών της.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More