Nature

Τα παράδοξα του δημοσίου;

Στα χέρια των δικαιούχων βρίσκονται εδώ και καιρό τα αποσπάσματα  από τους Κτηματολογικούς Πίνακες, ώστε ο καθένας να γνωρίζει τη  γεωγραφική απεικόνιση του ακινήτου και εφόσον συμφωνεί – με τα στοιχεία- δε χρειάζεται να προβεί σε κάποια ενέργεια.

Όμως, τι γίνεται στην περίπτωση που κάποιος διαφωνεί;  Σύμφωνα με αναγνώστη της εφημερίδας, τότε ξεκινάει η ταλαιπωρία του…

Όπως έκανε γνωστό προς τον «Π.Λ.» επισκέφθηκε το Δασαρχείο προκειμένου να υποβάλλει ένταση διότι η απεικόνιση του ακινήτου – όπως του εστάλη-  δεν συνάδει με τα περιουσιακά στοιχεία που έχει στο όνομα του. Και αυτό γιατί, ο χάρτης που έχει η υπηρεσία δεν είναι καινούργιος, με αποτέλεσμα να είναι ανενημέρωτος.

Σύμφωνα με τον αναγνώστη του ζητήθηκε να υποβάλλει την απαιτούμενη ένταση, ξεκινώντας τη διαδικασία από την αρχή με το ανάλογο χρηματικό πόσο.

«Καλούμε να κάνω από την αρχή τη διαδικασία, με ό,τι αυτό συνεπάγεται είτε σε χρόνο, είτε σε χρήμα για να ενημερωθεί ο χάρτης, όταν αυτή τη δουλειά θα μπορούσε να την κάνει η αρμόδια Υπηρεσία» ανέφερε.

Τι να πούμε… Ας ελπίσουμε να βρεθεί λύση, διότι προφανώς παρόμοιες περιπτώσεις θα αφορούν και άλλους.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More