Nature

Τα Τρίκαλα ξανά σημείο προβολής

Στα χρόνια του διωγμού των Ελλήνων του Πόντου μέσα από έναν θυελλώδη έρωτα είχαν την ευκαιρία να …ταξιδέψουν οι Τρικαλινοί και οι Τρικαλινές που πήραν μέρος στα γυρίσματα της νέας δραματικής σειράς του Μανούσου Μανουσάκη «Κόκκινο Ποτάμι».

Τα γυρίσματα ξεκίνησαν προχθές στο Κουρσούμ Τζαμί, στο Βαρούσι και σε άλλα σημεία της περιοχής των Τρικάλων, ενώ χθες και σήμερα συνεχίστηκαν περιφερειακά του νομού.

Η νέα σειρά που θα προβληθεί το ερχόμενο φθινόπωρο από το Open TV είναι βασισμένη στο ομώνυμο ιστορικό μυθιστόρημα του Χάρη Τσιρκινίδη και  ξετυλίγει το χρονικό της γενοκτονίας των Ελλήνων του Πόντου από τους Nεότουρκους, μέσα από μια συγκλονιστική ερωτική

Όπως προαναφέρθηκε, πολλοί ήταν οι Τρικαλινοί που μετείχαν ως κομπάρσοι σε βοηθητικούς ρόλους. Το πρώτο γκρουπ συμμετείχε στο πρωινό γύρισμα της Κυριακής περιμετρικά του Κουρσούμ Τζαμί, κατά την υποδοχή του Σουλτάνου (Γεράσιμου Σκιαδαρέση). Στην υποδοχή θα υπάρχει φυσική παρουσία Τρικαλινών, οι οποίοι υποδέχονται και συνοδεύουν το Σουλτάνο, κατά την έξοδο του, από το Οθωμανικό Τέμενος. Λίγα μόλις μέτρα μακριά αρκετοί Τρικαλινοί κομπάρσοι, ζητωκραυγάζουν για την έξοδο του Σουλτάνου.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More