Nature

Τα Τρίκαλα υποδέχτηκαν το 2019

Παρά το κρύο και το ψιλόβροχο η πόλη των Τρικάλων με αισιοδοξία και φωτεινότητα υποδέχτηκε το νέο έτος. Το 2019 ήρθε με το κέφι που επιβάλει η αλλαγή και με την ελπίδα ότι θα έχει μέσα του μέρες χαράς και θετικής αύρας.
Η πρωτεύουσα των Χριστουγέννων υποδέχθηκε τον νέο χρόνο στην κεντρική πλατεία Ηρώων Πολυτεχνείου με μαζική συμμετοχή και παρουσία επισκεπτών και τρικαλινών. Παρά το τσουχτερό κρύο και το χιονόνερο, η προσμονή συναντήθηκε με το κέφι, η ελπίδα με την αγάπη και το χαμόγελο ζέστανε τις καρδιές όλων.
Από νωρίς, ο Δήμος Τρικκαίων και η e-trikala ΑΕ είχαν ετοιμάσει μια γιορτή αντάξια των γιορτών και των 2019 ευχών που ο καθένας έδωσε απλόχερα. Πρώτος, ο Δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου, ο οποίος ευχήθηκε σε όλους, ο νέος χρόνος να είναι δημιουργικός, με υγεία και με ευόδωση κάθε ονείρου για κάθε πολίτη.
Νωρίτερα, η υποδοχή των πολιτών έγινε από την αντιδήμαρχο κ. Σοφία Αλεστά, που καλωσόρισε τους επισκέπτες και του τρικαλινούς στη γιορτή της Πρωτοχρονιάς.
Το νεανικό συγκρότημα από τα Τρίκαλα έπαιζε γνωστές επιτυχίες, μέχρι την ώρα της αντίστροφης μέτρησης από τον Δήμαρχο και τα παιδιά, που λατρεύουν να χαμογελούν. Αμέσως μετά, ο τρικαλινός ουρανός φωτίστηκε από εξαιρετικά και ομολογουμένως εντυπωσιακά πυροτεχνήματα, προσφορά της e-trikala.
Το υπερθέαμα συνόδευσαν χιλιάδες κομμάτια βασιλόπιτα, προσφορά του Συλλόγου Αρτοποιών Τρικάλων, καθώς και ζεστό κρασί, που παραλάμβαναν οι πολίτες από τέσσερα, πλέον, διαφορετικά σημεία στην πλατεία, με τη συνδρομή των Εθελοντών Τρικάλων. Τέσσερις τυχεροί κέρδισαν δώρα που εξασφάλισε η e-trikala: 3 ποδήλατα, ένα Playstation και ένα smartphone (το συγκεκριμένο δωρεά του καταστήματος «Γερμανός»). Ακολούθησε μια ακόμη κλήρωση, από τον Εμπορικό Σύλλογο Τρικάλων, με δώρο ένα ταξίδι στο Λονδίνο, καθώς, όπως ανέφερε ο πρόεδρός του κ. Χρήστος Μπλουγούρας, είναι το αντίδωρο των τρικαλινών εμπόρων στην ανταπόκριση των καταναλωτών από όλη τη χώρα και στην προτίμησή τους στην τοπική αγορά.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More