Nature

Τι ετοιμάζει ο ΣΥΡΙΖΑ

Μάλλον εκκωφαντική θα είναι η γενική σιωπή που επικρατεί στην πλευρά του τοπικού κομματικού μηχανισμού του ΣΥΡΙΖΑ.
«Σιγή ιχθύος» επικρατεί στην παράταξη, που από μόνη της προϊδεάζει για κάτι στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, καθώς είναι αδύνατο, παρά την «σιγή ασυρμάτου», να μην συμβαίνει κάτι στην πλευρά της πλειοψηφίας στην Βουλή, ιδίως σε προεκλογική περίοδο και σε τόσο ρευστό πολιτικά περιβάλλον.
Το επόμενο λοιπόν χρονικό διάστημα αναμένονται πρωτοβουλίες της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ, που θα στοχεύουν στην ενημέρωση των πολιτών για την πολιτική της κυβέρνησης και για την πολιτική ανάπτυξης του Νομού μας που έχει χαράξει ο τοπικός κομματικός μηχανισμός, οι οποίες σε γενικές γραμμές είναι ο πρωτογενής τομέας με την μεταποίηση και ο τουρισμός.
Βάσει αυτών, μάλλον τις επόμενες ημέρες έρχεται στον Νομό μας η υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης Ολυμπία Τελιγιορίδου, η οποία είναι η πλέον αρμόδια να μιλήσει για τον ένα πυλώνα ανάπτυξης του σχεδιασμού του ΣΥΡΙΖΑ για τον Νομό μας.
Ασφαλώς η επίσκεψη της κ. Τελιγιορίδου στον Νομό μας, αν τελικά πραγματοποιηθεί, θα είναι ιδιαίτερης σημασίας, όμως, ενδεχομένως υπάρξει συνέχεια επισκέψεων στον τόπο μας, που ίσως περιλαμβάνει ευρωβουλευτή (λόγος γίνεται για τον κ. Δημήτρη Παπαδημούλη), αλλά και υπουργό. Επίσης, αναμένονται και εκδηλώσεις από την ΝΕ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More