Nature

Το Επιμελητήριο στην 83η ΔΕΘ

Στην 83η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης (ΔΕΘ) από 8- 16 Σεπτεμβρίου 2018 θα λάβει μέρος το Επιμελητήριο Τρικάλων, στο πλαίσιο της πολιτικής του προώθησης των ντόπιων επιχειρήσεων και προϊόντων.
Το Επιμελητήριο έχει ενοικιάσει περίπτερο 50 τ.μ. και θα επιδοτήσει μέρος της συμμετοχής Τρικαλινών επιχειρήσεων, με το τελικό κόστος γι’ αυτές να ανέρχεται στα 10 ευρώ / τ.μ. πλέον Φ.Π.Α. (περιλαμβάνει ενοικίαση εκθεσιακού χώρου και τυποποιημένη εκθεσιακή δομή με στάνταρντ εξοπλισμό).
Όσον αφορά τις δηλώσεις συμμετοχής, οι ενδιαφερόμενοι επιχειρηματίες μπορούν να επικοινωνήσουν με το Επιμελητήριο Τρικάλων, έως την Τετάρτη 18 Ιουλίου 2018.
Στη περσινή διοργάνωση η ΔΕΘ φιλοξένησε περί τους 1.500 εκθέτες και προσέλκυσε περισσότερους από 260.000 επισκέπτες.
Τιμώμενη Χώρα στην 83η ΔΕΘ θα είναι οι ΗΠΑ και στο επίκεντρο της αμερικανικής παρουσίας θα βρεθεί η καινοτομία και η τεχνολογία, ενώ κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης θα παρουσιαστούν καινοτομίες επιχειρήσεων από τις ΗΠΑ που «συστήνονται» για πρώτη φορά στο κοινό της Ελλάδας, ίσως και της Ευρώπης.
Γενικά το Επιμελητήριο συμμετέχει σε εκθέσεις, τόσο στην Ελλάδα, όσο και στο εξωτερικό, ώστε να προωθούνται με τον καλύτερο τρόπο οι Τρικαλινές επιχειρήσεις και τα Τρικαλινά προϊόντα.
Η άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων της οικονομίας πρέπει να γίνει όχι με αποσπασματικές ενέργειες αλλά με ουσιαστικά μέτρα, τα οποία θα δώσουν το απαραίτητο οξυγόνο στην επιχειρηματικότητα για να σταθεροποιηθεί και να αναπτύξει την πραγματική οικονομία, έχει επισημανθεί από την Διοίκησης και στελέχη του Επιμελητηρίου, ενώ έχει επισημανθεί πως τα Επιμελητήρια έχουν να διαδραματίσουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο ως σύμβουλοι της Πολιτείας και ως δομές ανάπτυξης. Η εξωστρέφεια είναι διέξοδος από την κρίση, αν ασφαλώς συνδυαστεί με την γνώση. Οι δυνατότητες του Νομού μας στον πρωτογενή τομέα και στην μεταποίηση είναι μεγάλες. Για να δημιουργήσουμε πλούτο και θέσεις εργασίας στον τόπο μας, οφείλουμε να τις εκμεταλλευτούμε, σύμφωνα με τα σύγχρονα δεδομένα και μεταξύ αυτών είναι η συμμετοχή σε εκθέσεις.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More