Nature

Το σχόλιο Λάππα για Οικονόμου

Την αποχώρηση του Γιώργου Οικονόμου αλλά και την αντίδραση της νομαρχιακής του ΚΙΝΑΛ προς το πρόσωπο του σχολίασε στη Λέσχη 97,6 ο πρώην δήμαρχος Τρικκαίων Χρήστος Λάππας:
« Αυτό που συμπεραίνω από τη δήλωση του Γιώργου Οικονόμου είναι ότι δεν βλέπει μόνο κάποια αναποτελεσματικότητα στην άσκηση της πολιτικής από το κόμμα του ΚΙΝΑΛ, αλλά διαφωνεί και με τον όλο τρόπο της πολιτικής. Εγώ θα έλεγα ότι όλες αυτές οι προσωπικές καντρίλιες με έλλειμμα ιδεολογικό και πολιτικό στον δημόσιο λόγο δεν μας συνιστούν κάποια μεγάλη εικόνα της πολιτικής. Αντίθετα θα έλεγα ότι θριαμβεύει η μικροπολιτική σε βάρος της πολιτικής.
Ανεξάρτητα από τις προσωπικές μου εκτιμήσεις, προφανώς και είναι πλήγμα η αποχώρηση του Γιώργου Οικονόμου από το ψηφοδέλτιο του ΚΙΝΑΛ. Είναι ένα στέλεχος το οποίο έχει υπάρξει βουλευτής, έχει μια σημαντική απήχηση στην κοινωνία και προέρχεται από μια οικογένεια με παράδοση στο ΠΑΣΟΚ.
Όσο για τη… διαγραφή μου από το ΚΙΝΑΛ, ούτε εγώ τον εαυτό μου τον ίδιο δεν μπορώ να διαγράψω. Δεν έχει κανένα λόγο η νομαρχιακή επιτροπή να αναφέρεται σε διαγραφές και να θέτει κάποιους εκτός παράταξης, είναι αντικαταστατικό. Αυτό που επίσης όμως δεν καταλαβαίνω είναι η επιλεκτική τους ενασχόληση με εμάς και τον Δήμο Τρικκαίων. Δεν κάνουν τίποτα ούτε για το τι γίνεται στην Περιφέρεια, στην Καλαμπάκα κλπ. Γιατί δεν τους ενόχλησε και η παρουσία στην εκδήλωση του ΣΥΡΙΖΑ και του συντρόφου Αλέκου;
Με θεωρούν ως Δούρειο Ίππο και δεν μπορώ να κατανοήσω ποιοι είναι οι… Τρώες και ποιοι οι Αχαιοί. Δεν υπηρετούν έτσι τα συμφέροντα του ΚΙΝΑΛ, αλλά εξυπηρετούν τον κ. Παπαστεργίου χωρίς να το θέλουν, γιατί είναι ο μόνος που τελικά ωφελείται. Παρακάλεσα τα μέλη της νομαρχιακής να μας αφήσουν ήσυχους και να κάνουν τη δουλειά τους, να μην ασχολούνται με τη δημοτική παράταξη.»

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More