Nature

Το ταξίδι τελείωσε

Οσοι παρακολούθησαν όλο το καλοκαίρι τα ρεπορτάζ της εφημερίδας μας συνειδητοποίησαν ότι  τα άλλοτε κραταιά  Τρίκαλα είχαν πάρει την κάτω βόλτα. Οι ειδήσεις ήρθαν με το σταγονόμετρο, ενώ οι όποιες  κινήσεις ήταν τυπικές και όχι ουσιαστικές.

Μια αναλαμπή που φάνηκε κάποια στιγμή δεν είχε συνέχεια.

Ετσι όταν οι κυανέρυθροι δεν κατέβηκαν στο κύπελλο με τον  Φαίακα  Κέρκυρας άπαντες αντιλήφθηκαν ότι το ποτάμι δεν γύριζε πίσω.

Περίμεναν λοιπόν την επίσημη ανακοίνωση που θα γνωστοποιούσε την αδυναμία καθόδου. Δυστυχώς το ωραίο μπασκετικό ταξίδι τελείωσε με το κοινό να  μην κρύβει την  θλίψη του.

Ο Βαγγέλης Φρύδας απέστειλε προχθές αργά  στην ΕΟΚ έγγραφο με το οποίο και γνωστοποίησε στην ομοσπονδία την οδυνηρή εξέλιξη και την απουσία από την  Α2.

Έτσι έλυσε τα χέρια της ΕΟΚ που δεν μπορούσε να προχωρήσει τυπικά στην αποβολή της ομάδας βάσει κανονισμών, παρά μόνο 24 ώρες πριν το τζάμπολ και έτσι το Πευκοχώρι θα πάρει την θέση της ομάδας στην Α2.

Οι  Τρικαλινοί  λοιπόν μένουν αναγκαστικά  πια  μόνο με εικόνες νοσταλγίας.

Αναλυτικά  στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More