Nature

Το χιόνι πρόσθεσε ομορφιά στον ορεινό όγκο

Με αμείωτη ένταση εδώ και 48 ώρες πέφτει το χιόνι στα ορεινά του νομού Τρικάλων. Ιδιαίτερα κατά την χθεσινή μέρα ο ορεινός όγκος του νομού δέχτηκε πολλές ποσότητες χιονιού.
Το ευχάριστο ήταν ότι οι δρόμοι έμειναν ανοιχτοί, αφού έγινε μεγάλη προσπάθεια από την πλευρά της Περιφέρειας Θεσσαλίας, ενώ ο ίδιος ο αντιπεριφερειάρχης Τρικάλων Χρήστος Μιχαλάκης από τις πρώτες πρωινές ώρες του Σαββάτου βρέθηκε στην περιοχή για να δει από κοντά τις παρεμβάσεις που έγιναν στον οδικό δίκτυο.
Παρά το πυκνό χιόνι στα ορεινά και την δυνατή βροχή στα πεδινά ο νομός Τρικάλων δείχνει να περνάει την κακοκαιρία χωρίς κάτι το σημαντικό όσο αφορά τα προβλήματα.
Ενώ αν θέλουμε να το πάμε και ένα βήμα παραπάνω μάλλον υπάρχουν και οφέλη για τους επιχειρηματίες του ορεινού όγκου. Ήδη από χθες πολλοί είναι οι επισκέπτες που θέλουν να απολαύσουν το σπάνιο ομορφιάς τοπίο και αναμένεται η προσέλευση να αυξηθεί σήμερα. Αυτό βέβαια σημαίνει ότι θα πρέπει η προσοχή να είναι αυξημένη, διότι πάντα οι δρόμοι με το χιόνι να πέφτει πυκνό κρύβουν πολλές παγίδες. Πάντως η… άσπρη μέρα που είδαμε ήταν καλοδεχούμενη από όλους!

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More