Nature

Τραυματίες από τις πυρκαγιές επισκέφθηκε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος

Τους τραυματίες που νοσηλεύονται στο Νοσοκομείο «Ευαγγελισμός» και το Νοσοκομείο Παίδων «Αγία Σοφία» επισκέφθηκε νωρίτερα χθες ο Μακαριότατος Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και πάσης Ελλάδος κ.κ. Ιερώνυμος.

Στο Νοσοκομείο πραγματοποιήθηκε σύσκεψη υπό τον υπουργό Υγείας Ανδρέα Ξανθό και με τη συμμετοχή του Διοικητή του ΕΚΕΠΥ, Νικόλαου Παπαευσταθίου, της διοικήτριας του νοσοκομείου, του προέδρου της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ, καθηγητή Πέτρου Σφηκάκη, και άλλων παραγόντων.

Στον «Ευαγγελισμό» νοσηλεύονται στην Α’ Κλινική Εντατικής Θεραπείας της Ιατρικής Σχολής του ΕΚΠΑ 23 άτομα, εκ των οποίων τα έξι χρήζουν μηχανικής υποστήριξης αναπνοής.

Στο Παίδων «Αγία Σοφία» νοσηλεύονται 11 παιδιά, τα περισσότερα εκ των οποίων αναμένεται σήμερα να λάβουν εξιτήριο.

Ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών και Πάσης Ελλάδος πραγματοποίησε επισκέψεις στους θαλάμους του παιδιατρικού νοσοκομείου συνοδεία του υπουργού Υγείας, της προέδρου του συλλόγου ΕΛΠΙΔΑ, Μαριάννας Βαρδινογιάννη και του διοικητή του νοσοκομείου Μανώλη Παπασάββα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι, το ΕΚΠΑ έχει θέσει στη διάθεση της Πολιτείας το στελεχιακό δυναμικό των Σχολών του για την κάλυψη αναγκών που προκύπτουν μετά την καταστροφική πυρκαγιά σε Μάτι, Ραφήνα, Νέο Βουτζά και Κινέτα.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More