Nature

Τώρα που είναι ζεστός

Οι συγκινήσεις καλά κρατούν στο μπασκετικό πρωτάθλημα της  Γ’ Εθνικής, όπου το τελευταίο διάστημα την παράσταση κλέβει η  Καλαμπάκα με τα μαζεμένα μεγάλα αποτελέσματα.

Κοινώς οι κιτρινομπλέ με την αγωνιστική συμπεριφορά τους και την εικόνα που καταθέτουν στα τελευταία ματς έχουν συμβάλλει εντυπωσιακά στο ανακάτεμα της τράπουλας.

Πραγματικά αρκετοί αντίπαλοι που μέχρι και πριν λίγο καιρό ένιωθαν ήσυχοι έχουν ταραχθεί αφού βλέπουν τον εκπρόσωπό μας  να παρουσιάζει ένα εξαιρετικό πρόσωπο.

Οσοι αγωνίζονται  φροντίζουν να περιορίζουν τα λάθη τους, ενώ δείχνουν αξιοθαύμαστη προσαρμογή. Επιπρόσθετα διαβάζουν άριστα τα παιχνίδια και την κατάλληλη στιγμή με χτυπήματα χειρουργικής  ακρίβειας περνούν στην θέση του οδηγού.

Με την ίδια λογική λοιπόν θα δώσουν και το νέο μεγάλο ντέρμπι κόντρα στον  ΑΓΣΙ. Ασφαλώς στην βράση κολλάει το σίδερο και οι πρωταγωνιστές  καλούνται να πιάσουν κάθε ευκαιρία από τα μαλλιά.

Από την πλευρά τους οι  Ικαροι θα παίξουν στην ουραγό  Νικόπολη και με σοβαρότητα δεν θα αντιμετωπίσουν προβλήματα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More