Nature

Υγεία, χαρά και … δουλειά!

Φορολογικό, ασφαλιστικό, δραματική πτώση του τζίρου, ανεργία, πλειστηριασμοί και λουκέτα … Αυτό είναι το κλίμα που επικρατεί στην τοπική αγορά, όπως το περιέγραψαν χθες το απόγευμα οι Τρικαλινοί ΕΒΕ, κατά τη διάρκεια κοπής της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Η εκδήλωση έγινε στην αίθουσα την τοπικής Ομοσπονδίας, παρουσία των εκπροσώπων των Σωματείων δύναμης του συνδικαλιστικού οργάνου, καθώς και τοπικών και πολιτικών φορέων.

«Όλοι μας γνωρίζουμε τη δύσκολη κατάσταση που βιώνουμε και προσπαθούμε με πολύ μεγάλη δυσκολία να ανταποκριθούμε στις καθημερινές μας υποχρεώσεις χωρίς να ξέρουμε τι μας περιμένει την επόμενη μέρα, αν θα έχουμε αύριο την επιχείρησή μας ή αν βάλλουμε λουκέτο. Όλα τα χρόνια συνάδελφοι καταθέτουμε τις προτάσεις μας αλλά δυστυχώς δεν μας ακούει κανείς.  Μας αποκαλούσαν τη ραχοκοκαλιά της οικονομίας της χώρας και αντί να μας προσέξουν μας διέλυσαν όλους με την επιβολή ατελείωτων φόρων» ανέφερε ο κ. Βαγγέλης Αγγελάκης.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More