Nature

Υπάρχει ποιότητα

Και φέτος οι ιθύνοντες  των τοπικών ομάδων ψάχτηκαν στον μέγιστο βαθμό για να ενισχύσουν το δυναμικό τους. Δεν έλειψαν λοιπόν αρκετές σπουδαίες συνεργασίες που συζητήθηκαν στα στέκια.

Φέτος λοιπόν κάποιοι  σπουδαίοι παίκτες επέλεξαν να μείνουν στην έδρα τους, αφού δέθηκαν με συναδέλφους, παράγοντες και φιλάθλους αλλά αρκετοί  αποφάσισαν να αλλάξουν περιβάλλον για να ανανεώσουν τα κύτταρά τους.

Σίγουρα το κοινό θα δυσκολευτεί να τους συνηθίσει με τα νέα χρώματα φανέλας αλλά  μετά τα πρώτα αναγνωριστικά  λεπτά θα αναγνωρίσουν τις σταθερές  αξίες.

Μένει λοιπόν να δούμε πόσο κομβικές θα είναι οι επιλογές που έκαναν οι παράγοντες και πόσο θα αλλάξει η ροή της ιστορίας.

Επίσης ορισμένα  Τρικαλινά παιδιά επέλεξαν να συνεργαστούν με ομάδες γειτονικών πόλεων και ήδη μπήκαν για τα καλά στο πνεύμα όπως δείχνουν και οι επιδόσεις τους στο κύπελλο. Ολα δείχνουν ότι οδεύουμε προς ποιοτικά πρωταθλήματα.

Αναλυτικά στην έντυπη  έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More