Nature

Φτιάχνουν για το μέλλον

Οι  Ικαροι  επέστρεψαν  στον φυσικό τους  χώρο και το απόγευμα της  Τετάρτης  πάτησαν ξανά τον αγωνιστικό χώρο του  Τρικαλινού κλειστού γα να καταπιαστούν με τον καινούργιο κύκλο δουλειάς.

Το μεταβατικό πρόγραμμα είναι άκρως σημαντικό αν και αρκετοί  έχουν την τάση να το υποτιμούν. Είναι της άποψης ότι  από την στιγμή που έκαναν μια προεργασία  και ακολούθησαν μια διαδρομή δεν  χρειάζεται να πιέζονται ακόμη και στις διακοπές.

Ωστόσο στο σύγχρονο μπάσκετ τίποτα δεν χαρίζεται. Οποιος κάνει εκπτώσεις  πολύ απλά θα τα βρει μπαστούνια όταν αρχίσει η επίσημη δράση.

Διότι οι ανταγωνιστές που  δούλεψαν σκληρά στο κενό διάστημα κατάφεραν να κάνουν προσπεράσεις, που όσοι δεν ζουν τα δεδομένα από μέσα δεν περίμεναν.

Κάθε ζήτημα στον αθλητισμό και στο μπάσκετ έχει την εξήγησή του. Συνεπώς οι πρωταγωνιστές των  Ικάρων καλούνται να κάνουν το καλύτερο δυνατό αυτό την εποχή για να έχουν το κεφάλι τους ήσυχο και να κινηθούν με άνεση στην προετοιμασία και στο πρωτάθλημα.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More