Nature

H πρώτη δράση του ΑΟΤ για το 2019

Το 2019 είναι πλέον γεγονός, με ευχές για τον ΑΟ Τρίκαλα να είναι μια χρονιά που θα συνοδευτεί με επιτυχίες. Άλλωστε ήδη η αγωνιστική δράση θα είναι έντονη, αφού το Σάββατο οι παίκτες του Θωμά Γράφα θα είναι σε θέση μάχης, με την διεξαγωγή της 11ης αγωνιστικής.

Μέσα στο νέο έτος ο ΑΟΤ ελπίζει στις… καλύτερες μέρες. Άφησε το 2-2018 με την 11η θέση, όπου ισοβαθμεί με τον Ηρακλή. Ο ρεαλιστικός στόχος είναι να πλασαριστεί μέσα στην πρώτη δεκάδα, ώστε να λάβει μέρος τη νέα αγωνιστική περίοδο στη Σούπερ Λιγκα2.

Απομένουν ακόμη για το τέλος του πρώτου γύρου 5 παιχνίδια, όπου ο ΑΟΤ θα επιδιώξει να πλασαριστεί όσο το δυνατόν πιο ψηλά στον βαθμολογικό πίνακα. Ας διαβάσουμε τα παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε του πρώτου μισού του πρωταθλήματος της Φούτμπολ Λιγκ.

Η 11η αγωνιστική

Το 2019 ξεκινά το Σάββατο 5 Ιανουαρίου με τον αγώνα του ΑΟ Τρίκαλα στην Πάτρα με την Παναχαϊκή. Ένα παιχνίδι που θεωρείται κρίσιμο, αφού ο ΑΟΤ ξέρει ότι αν κάνει την… υπέρβαση τότε θα πατήσει δεκάδα!

Αλλά και για τους γηπεδούχους το παιχνίδι θα είναι καθοριστικό, αφού υπάρχουν διοικητικά προβλήματα και οι παίκτες θέλουν να κρατήσουν ζωντανή την ομάδα.

Η 12η αγωνιστική

Το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι θα είναι Θεσσαλικό ντέρμπι με τον Απόλλωνα Λάρισας. Οι γείτονες αποτελούν την ευχάριστη έκπληξη μέχρι τώρα στο πρωτάθλημα, αφού βρίσκονται στην 2η θέση της βαθμολογίας. Βέβαια για τον ΑΟΤ το παιχνίδι θα είναι οριακό, αφού δεν θα έχει την πολυτέλεια για εντός έδρας απώλειες.

Η 13η αγωνιστική

Δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τον ΑΟ Τρίκαλα με αντίπαλο αυτή τη φορά τον Ηρακλή. Την ομάδα που αυτή τη στιγμή έχουν τους ίδιους βαθμούς, αλλά με τον ΑΟΤ να ποντάρει στην έδρα ώστε να πάρει… φόρα!

Η 14η αγωνιστική

Στα Σπάτα θα βρεθεί ο ΑΟΤ για τον αγώνα με τον Αήττητο. Μια ομάδα που δείχνει να κουβαλά προβλήματα, αλλά στον αγωνιστικό χώρο οι παίκτες παλεύουν για το καλύτερο. Πάντως είναι από τα εκτός έδρας παιχνίδια που λες ότι αξίζει η… προσπάθεια για τη νίκη!

Η 15η αγωνιστική

Φινάλε του πρώτου γύρου για τον ΑΟ Τρίκαλα στο δημοτικό στάδιο με αντίπαλο τον Καραϊσκάκη Άρτας. Μια ομάδα ιδιαίτερα γνωστή τα τελευταία χρόνια, με τα παιχνίδια να έχουν ενδιαφέρον. Ο ΑΟΤ και εδώ θα ποντάρει στην έδρα.

Με άλλα λόγια. Είναι στα… πόδια των ποδοσφαιριστών του ΑΟΤ να ξεκινήσει το 2019 με δυναμισμό και επιτυχίες. Ας το δούμε στην πράξη.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More