Nature

Iσχυρή εντολή πρώτης Κυριακής

Ισχυρή  εντολή για ισχυρή Θεσσαλία ζήτησε  ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας και εκ νέου υποψήφιος με τη «Συμμαχία υπέρ των Πολιτών» Κώστας Αγοραστός, μιλώντας, σήμερα  σε μια μεγάλη  συγκέντρωση που πραγματοποιήθηκε στο Πνευματικό Κέντρο.

Σε μια μεγαλειώδη συγκέντρωση ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας έδωσε το στίγμα για την επόμενη ημέρα  της εκλογικής του νίκης, λέγοντας ότι «η καινοτομία και η ανάπτυξη νέων δραστηριοτήτων οδηγούν σε ένα μοντέλο σταθερής μετάβασης. Έναν οικονομικό μετασχηματισμό που συμβάλει εν τέλει και στην πολιτισμική αλλαγή.Είναι συνεπώς τα Τρίκαλα η κατάλληλη αφετηρία για να ξεκινήσουμε μαζί από δω την πορεία προς την επόμενη μέρα της Θεσσαλίας».

Παράλληλα, προχώρησε σε έναν απολογισμό των όσων έχουν υλοποιηθεί όλα αυτά τα χρόνια που είναι στο τιμόνι της Περιφέρειας Θεσσαλίας , υπογραμμίζοντας ότι «στην Περιφέρεια Θεσσαλίας προκρίναμε την πράξη αντί της θεωρίας. Ακολουθήσαμε  αταλάντευτα τον δρόμο της ανάπτυξης. Το δρόμο της κοινωνικής αλληλεγγύης, το δρόμο της ευθύτητας και της αλήθειας».

Περισσότερα στην έντυπη έκδοση…

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More