Nature

Mε προοπτική

Ο αγώνας για την ενίσχυση της  Καλαμπάκας καλά κρατεί. Οι ιθύνοντες  ψάχνουν παντού, ενώ δείχνουν  σε πρώτη ευκαιρία την αδυναμία τους στο νέο αίμα. Αλλωστε  θέλουν να φτιάξουν ένα σύνολο με προοπτικές, που θα αντέξει την πίεση και τους κραδασμούς της νέας  Γ’ Εθνικής.

Με την ευκαιρία να σημειώσουμε  ότι  η συγκεκριμένη κίνηση έπαιξε δυνατά στα κεντρικά  ΜΜΕ με τις  αθλητικές ιστοσελίδες να προβαίνουν άμεσα στην σχετική αναπαραγωγή.

Ας μεταφέρουμε  λοιπόν  το κλίμα:

Σε μία ακόμη μεταγραφή προχώρησε η Καλαμπάκα, καθώς ανακοίνωσε την απόκτηση του Αλέξανδρου Κιουρτσίδη. Ο 18χρονος μέχρι πρότινος βρισκόταν στις ακαδημίες του Ολυμπιακού. Από τη νέα σεζόν θα ενισχύσει την ομάδα του Χρήστου Κωνσταντινίδη στο πρωτάθλημα της Γ΄Εθνικής Κατηγορίας.

Από την πλευρά τους οι Ικαροι που κινήθηκαν έγκαιρα δεν έχουν πολλά πράγματα να συμπληρώσουν. Με κοινή προσπάθεια και στοχευμένες επιλογές θα ψάξουν την βαθμολογική αναρρίχηση.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More