Nature

Yψηλές απαιτήσεις

Νέο κύκλο παιχνιδιών με υψηλές  απαιτήσεις έχουν μπροστά τους  οι  Τρικαλινές ομάδες της μπασκετικής  Γ’ Εθνικής.

Πάντως ο καθένας αντιλαμβάνεται ότι από την στιγμή που το πρωτάθλημα οδεύει προς το τέλος του δεν υπάρχουν άλλα περιθώρια για λάθη. Οσοι θέλουν να κλειδώσουν στόχους οφείλουν να είναι τύπος και υπογραμμός ψάχνοντας  υπερβάσεις  και ανατροπές ακόμη και σε δυνατές έδρες.

Βέβαια λίγο πολύ αυτά τα θέματα ήταν γνωστά από το ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Συγκεκριμένοι σύλλογοι σημάδεψαν κομβικά παιχνίδια και μόχθησαν για τον καλύτερο δυνατό απολογισμό. Από την στιγμή που έλειψαν κρίκοι από την αλυσίδα οι πρωταγωνιστές κλήθηκαν να καλύψουν τις απώλειες με μεγάλες  νίκες, που δεν ήταν αρχικά  στο πρόγραμμα.

Και φέτος λοιπόν η  Γ’ Εθνική παρουσιάζει άγρια ομορφιά. Την μια αγωνιστική χαμογελούν συγκεκριμένα τμήματα και την άλλη κάποια άλλα.

Πολύ σωστά τα επιτελεία σπεύδουν να αναδείξουν το σύνολο των αρετών τους. Ταλέντο και ουσία λοιπόν θα θελήσουν να συνδυάσουν οι  Ικαροι κόντρα στον  ΠΑΣ Γιάννενα και η  Καλαμπάκα στο κρίσιμο ματς της  Μελίκης.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More