Nature

Έκλεβε το αφεντικό του και μεταπουλούσε τα κλεμμένα

Ένας άνδρας ηλικίας 50 ετών συνελήφθη στη Λάρισα, καθώς φαίνεται πως μεταπουλούσε προϊόντα που έκλεβε από την επιχείρηση στην οποία εργαζόταν.
Σύμφωνα με την εφημερίδα «Ελευθερία», η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Λάρισας τον συνέλαβε μαζί με 43χρονο φερόμενο ως συνεργό του σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου της Λάρισας, έπειτα από καταγγελία του ιδιοκτήτη της επιχείρησης που εργαζόταν ο 50χρονο.
Οι υποψίες που έφεραν την παρακολούθηση του 50χρονου
Το πρωί της Τρίτης, ο 56χρονος ιδιοκτήτης επιχείρησης που έχει έδρα στα Τρίκαλα και δραστηριοποιείται στον χώρο πώλησης επαγγελματικών ειδών εστίασης για καφετέριες και σούπερ μάρκετ υποψηφιάζοταν ότι κάτι γίνεται με τον υπάλληλό του κι αποφάσισε να τον παρακολουθήσει.
Έτσι, διαπίστωσε ότι ο 50χρονος φόρτωσε παραπάνω εμπορεύματα απ’ αυτά που προβλέπονταν στις παραγγελίες που αφορούσαν τη Λάρισα. Γύρω στις 14:00, αφού πήγε τις παραγγελίες μετέβη σε πάρκινγκ εμπορικού κέντρου, όπου και συνάντησε έναν 43χρονο, με τον οποίον και ξεφόρτωσε τα υπόλοιπα προϊόντα.
Τότε, ο ιδιοκτήτης της επιχείρησης που εργαζόταν ο 50χρονος κάλεσε την Αστυνομία, με άνδρες του Τμήματος Άμεσης Δράσης Λάρισας να προχωρούν στη σύλληψη του 50χρονου και του 43χρονου φερόμενου συνεργού του.
Τα προϊόντα που έκλεψε για να μεταπωλήσει
Σύμφωνα με την έρευνα των Αρχών, ο 50χρονος φέρεται να μεταπώλησε 18 τεμάχια αναψυκτικού, 29 κιβώτια baristas gold εβαπορέ με 12 τεμάχια έκαστο, 5 κιβώτια baristas 3.6 % με 8 τεμάχια έκαστο, 30 κιλά λευκή κρυσταλλική ζάχαρη σε τεμάχια του 1 κιλού και, 20 τεμάχια χυμούς.
Κατά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης, η συνολική τιμή των κατασχεθέντων προϊόντων, ανέρχεται στο χρηματικό ποσό των περίπου 1.000 ευρώ, ενώ ο 43χρονος για τα κατασχεθέντα εμπορεύματα, φέρεται να καταβάλει περίπου 500 ευρώ στον 50χρονο.
Ο 50χρονος συνελήφθη για υπεξαίρεση, ο 43χρονος συνεργός του για αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος, τα 500 ευρώ της συναλλαγής κατασχέθηκαν, ενώ τα κλεμμένα εμπορεύματα παραδόθηκαν στον ιδιοκτήτη της επιχείρησης. Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον του Εισαγγελέα Πρωτοδικών Λάρισας.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More