Nature

Ομαδική προσέγγιση

Οσοι  είναι εκτός των γραμμών αλλά παρακολουθούν  με  προσοχή και ενδιαφέρον  τα  αθλητικά  δρώμενα  προσπαθούν να ανακαλύψουν τα μυστικά και ντοκουμέντα  των ομάδων εκείνων, που  έχουν έφεση στην αλλαγή σελίδων.

Αναντίλεκτα  κάτι τέτοιο δεν είναι και το πιο εύκολο πράγμα  στον κόσμο. Ισα- ίσα   επιβάλλεται  να συντρέξουν αρκετές  προϋποθέσεις και να  εμφανιστούν οι κατάλληλοι άνθρωποι στην κατάλληλη θέση.

Μάλιστα  πολλές φορές  συγκροτήματα που έχουν πραγματοποιήσει εξαιρετική  χρονιά μένουν εκτός  νυμφώνος  για ένα σουτ.

Το έργο το έχουμε παρακολουθήσει  ουκ ολίγες  φορές  σε όλες  σχεδόν τις  κατηγορίες.

Σε πολλά  ζευγάρια οι ισορροπίες  είναι λεπτές και στις εμπνεύσεις του ενός απαντάει ο άλλος.  Κάπως έτσι το προβάδισμα  αλλάζει  πολλές φορές  χέρια.

Τελικά χαμογελάει  εκείνος  που διαθέτει  κρύο αίμα αλλά  έχει και την εύνοια  της  τύχης. Διότι όταν ένας  παίκτης  επιχειρεί  το τελικό σουτ υπό δύσκολες συνθήκες και αυτό βρίσκει τον στόχο  τον έχει βοηθήσει και μια ανώτερη δύναμη.

Ελάχιστα  χιλιοστά  να πήγαινε πιο δίπλα  η μπάλα θα  μιλούσαμε  σήμερα για διαφορετικές  συνθήκες  και  κατάκτηση τροπαίων.

Βέβαια οι πρωταγωνιστές  για να φτάσουν στο σημείο να εκτελούν με κλειστά μάτια σημαίνει ότι έχουν  δοκιμάσει ξανά και ξανά  τελειώματα, οπότε  ακόμη και η τύχη  τους φέρνεται  φιλικά.

Αναλυτικά στην έντυπη έκδοση

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More