Nature

Σύλληψη ανηλίκων στα Τρίκαλα

Φαίνεται πως επέστρεψαν στα Τρίκαλα οι κλοπές που έχουν να κάνουν με καλώδια χαλκού. Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία δύο χρόνια της πανδημίας οι κλοπές αυτές είχαν μειωθεί, αλλά φαίνεται πως οι δράστες έπιασαν εκ νέου δουλειά!

Η αστυνομία βέβαια προχώρησε σε συλλήψεις, ενώ ενδιαφέρον παρουσιάζει ότι από τους συλληφθέντες οι δύο ήταν ανήλικοι. Για το λόγο αυτό υπήρξε και η σύλληψη της μητέρας τους, για παραμέληση εποπτείας των ανηλίκων.

Όσο αφορά το συμβάν συνελήφθησαν το απόγευμα της Κυριακής  στα Τρίκαλα, από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης (ΔΙ.ΑΣ.) Τρικάλων, -3- ημεδαποί, δύο από τους οποίους ανήλικοι, διότι αποπειράθηκαν να αφαιρέσουν βιομηχανικά καλώδια χαλκού, συνολικού μήκους -20- μέτρων, από επιχείρηση στην ευρύτερη περιοχή της πόλης, χωρίς ωστόσο να ολοκληρώσουν την πράξη τους καθόσον έγιναν αντιληπτοί. Επιπλέον, συνελήφθη η μητέρα των ανήλικων για παραμέληση  εποπτείας τους.

Πλέον η διαδικασία θα ακολουθήσει την δικαστική οδό, ενώ η αστυνομία πλέον βρίσκεται σε εγρήγορση ώστε να δει αν θα υπάρξουν και άλλα τέτοια συμβάντα, όπως γίνει κατά τα παρελθόν όταν και ήταν αυτές οι κλοπές σε έξαρση.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More