Nature

Τέλος καλοκαιριού το νέο κολυμβητήριο

Προχωρούν, οι εργασίες για το νέο κολυμβητήριο του δήμου Τρικκαίων που ανακατασκευάζεται στο πάρκου του Αη  Γιώργη, ενώ έως το τέλος του καλοκαιριού θα είναι έτοιμο.

Στόχος την δημοτικής Αρχής είναι να αποκτήσουν οι  τρικαλινοί  ένα δεύτερο κολυμβητήριο και να αποσυμφορηθεί το παλαιότερο στο Αθλητικό Κέντρο Μπάρας.

«Μέχρι το τέλος του καλοκαιριού το νέο, στεγασμένο πλέον Κολυμβητήριο στο πάρκο του Αη Γιώργη θα είναι έτοιμο. Το έργο χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα Φιλόδημος ΙΙ και θα δώσει τεράστια ανάσα στους αθλούμενους του Νομού» ανέφερε ο δήμαρχος Τρικκαίων κ. Δημήτρης Παπαστεργίου.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαστεργίου μετά και τη συνάντηση που υπήρξε με τον εργολάβο την περασμένη εβδομάδα, οι εργασίες προχωρούν κανονικά και όλα θα παραδοθούν, στο χρονοδιάγραμμα που ορίστηκε.

Οι εργασίες

Σύμφωνα με την μελέτη, οι  εργασίες αφορούν στην κατασκευή του νέου κολυμβητηρίου, επισκευές, συντηρήσεις, αναμορφώσεις, τόσο των δύο κτηρίων στον χώρο, όσο και της πισίνας. Θα γίνει πλήρη ανακαίνιση και ανακατασκευή της κολυμβητικής δεξαμενής, θα γίνουν οι απαραίτητες οικοδομικές και ηλεκτρομηχανολογικές εργασίες με σκοπό την συντήρηση και αναβάθμιση της πισίνα.

Προβλέπονται επίσης όλες οι απαραίτητες εργασίες καθώς και η προθήκη του απαιτούμενου εξοπλισμού για την επισκευή , συντήρηση και ανακαίνιση όλων των χώρων (αποδυτήρια, ντους, αποθηκευτικοί χώροι, χώροι διοίκησης και υπηρεσιών αναψυχής) γύρω από την πισίνα.

Η ανακατασκευή της πισίνας συμπληρώνεται με νέο λέβητα, καυστήρα φυσικού αερίου,  νέες εγκαταστάσεις θέρμανσης, αερισμού, φίλτρα, αντλίες κ.α.

Από τα δύο κτήρια, το ένα θα μετατραπεί σε κανονικό χώρο αποδυτηρίων και το δεύτερο, σε χώρο διοίκησης. Οι εργασίες είναι πολλές, ποικίλες, ουσιαστικές και με στόχο να καταστεί ο χώρος, προσβάσιμος, λειτουργικός και ασφαλής.

Ο προϋπολογισμός του ανέρχεται σε 1.200.000€ και χρηματοδοτείται από το πρόγραμμα ΦΙΛΟΔΗΜΟΣ ΙΙ.

Αφήστε μια απάντηση

Η διεύθυνση email σας δεν θα δημοσιευθεί

This website uses cookies to improve your experience. We'll assume you're ok with this, but you can opt-out if you wish. Accept Read More